Archív

A Manó Könyvek újdonságai

Találóskérdés: Stifti, Tunya, Brub, Uppi, Trapp és Kex, továbbá Ancsa, Rozi, Jenő, Max, Miákovics, Konrád, Frédi, Rozália királykisasszony és legvégül persze Dudu. Mi az?

A Librarius találóskérdésére a válasz megtalálja az, aki elolvassa az alábbi könyvajánlókat!

Luca Cognolato: Ketten a palánk alatt

Fordította: Király Kinga Júlia

Egy új sorozat első része nem csak kosarasoknak!

Stifti egy idegen városkába költözik, ahol megismerkedik Tunyával, akivel egy szempillantás alatt össze is barátkoznak. Új barátjának és a Sharks kosárlabdacsapatának köszönhetően megtanulja az égi horogdobást, beleszeret egy lányba, aki a világ legjobb hárompontosait dobja, és rájön arra is, hogy mit jelent az igazi barátság. Mert a kosarazásban mindenki egyenlő, nincsenek különbségek, nem fontos, ki honnan származik, vagy hogy milyen színű a bőre.

Terjedelem: 216 oldal

Méret: 108×182 mm

Kötés: Kartonált

Ár: 1990 Ft

ISBN: 978 615 5220 29 6

Várható megjelenés: 2012. október 3.


Csepregi Zoltán–Sipos Zsuzsanna: Helló, Brub vagyok!

Humoros történetek négy félpár zokni igaz barátságáról.

Ismeritek Brubot, Uppit, Trappot és Kexet? Valamennyien párjavesztett zoknik, de ez egy cseppet sem zavarja őket, mivel ők négyen a világ legjobb barátai. Csupa kaland az életük: meggyógyítják Samut a náthás porszívót, focimeccset nyernek a nagyszájú sportzoknik csapata ellen, kutatási expedíciót indítanak, hogy megtalálják elveszett társukat és közösen sütik meg a világ legcsúnyább csokitortáját. Megtanulják, mire való a barátság, miért fontos a segítőkészség, a megbocsátás és az őszinteség. És végül az is kiderül, kicsoda valójában a Kupiszörny!

Terjedelem: 72 oldal

Méret: 220x195mm

Kötés: Keménytáblás

Ár: 2490 Ft

ISBN: 978 615 5220 24 1

Várható megjelenés: 2012. október 15.

Erwin Moser: Az egércirkusz

Fordította: Nádori Lídia

Mesék őszi és téli estékre.

Erwin Moser állatmeséi elsősorban kisóvodásoknak szólnak, de a család minden tagját elbűvölik. A Nádori Lídia fordításában megjelent rövid történeteket a szerző saját illusztrációi díszítik. Tudjátok, hogy mi az az egefánt? Egy egészen kicsi elefánt, amelyik ráadásul hasonlít egy egérhez. De ez még mind semmi, Ancsa, az egérlány versenyre hívja ki a barátnőjét, Rozit, hogy eldőljön melyikük ér előbb az Északi-sarkra. Jenő, a jegesmedve rájön, hogy mi az, ami még a síelésnél is jobb. Max, a robot segít megépíteni a Miákovics család házát. Konrád, a hegyi ember vendégül lát két egeret. Frédi, a kismacska pedig alig várja a karácsonyt. Szívmelengető történetek kicsiknek és nagyoknak, hideg őszi és téli estékre.

Terjedelem: 142 oldal

Méret: 163×240 mm

Kötés: Keménytáblás

Ár: 2490 Ft

ISBN: 978 615 5220 32 6

Várható megjelenés: 2012. október 15.

Rozália királykisasszony megmenti a tündérkirálynőt

Fordította: Mesés Péter

Olvassunk együtt! Rozália királykisasszony legújabb kalandjai a sorozat második részében.

A sorozatban egy-egy bájos, izgalmas történet elevenedik meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhős nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás! Rozália tulajdonképpen csak egy csésze speciális kakaót szeretne főzni, amikor egy finom hangocska szólal meg zenélő órájában: a tündérkirálynő hívja. A nyári napforduló ünnepsége veszélybe került, mert Rumpold, az óriástroll egész Tündérvölgyet fenyegeti. Rozália egyszarvúja kíséretében kerekedik fel, hogy a tündérek segítségére siessen. Nemcsak sok humort és ravaszságot visz magával, hanem egy szupertitkos kakaóreceptet is.

Terjedelem: 96 oldal

Méret: 155×220 mm

Kötés: Keménytáblás

Ár: 1990 Ft

ISBN: 978 615 5220 30 2

Várható megjelenés: 2012. október 15.

Dudu, Sárkányváros hőse

Fordította: Mesés Péter

Olvassunk együtt! Dudu legújabb kalandjai a sorozat második részében.

A sorozatban egy-egy bájos, izgalmas történet elevenedik meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhős nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás! Teó teljesen odavan! Meglátogatja barátját, Dudut Sárkányvárosban. A legjobb az egészben, hogy ajándékba kap egy titokzatos sárkányofont, aminek a segítségével bármikor beszélgethetnek. Amint Teó hazatér, az emberek világában különös dolgok történnek. Egyik vihar követi a másikat, mindent felfaló trollok teszik tönkre a szobáját, valaki pedig ellopja az összes autógumit a városban! Teónak sürgősen szüksége van Dudu segítségére, csak éppen nem működik a sárkányofon…

Terjedelem: 96 oldal

Méret: 155×220 mm

Kötés: Keménytáblás

Ár: 1990 Ft

ISBN: 978 615 5220 31 9

Várható megjelenés: 2012. október 15.


A találóskérdés megfejtése pedig: ez a Manó Könyvek októberi és novemberi újdonságainak töredéke – igen buzgók ezek a Manók, és jól is teszik!

A könyvek elő- és megrendelhetők: Manó Könyvek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top