Archív

Gondolt a filmes szereposztásra A szürke ötven árnyalata szerzője

szürke 50

Határozott elképzelése van A szürke ötven árnyalata című, magyarul is megjelent könyvsikerből készülő film szereposztásáról a bestseller írójának, E.L. Jamesnek, ám a lehetséges színészek nevét nem közölte.

A brit írónő, aki a héten egy amerikai tévécsatorna Katie című beszélgetős műsorának vendége volt, a műsor háziasszonyának, Katie Couricnak elárulta, hogy vannak jelöltjei az erotikus regényéből születő film két főszerepére.
Az egyetemista Anastasia Steele és a sikeres üzletember, Christian Grey bizarr szerelmi kettőséről szóló történet filmjogait az Universal Pictures és a Focus Features vásárolta meg márciusban, ám a szereposztást egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
“Három jelöltem van Christian szerepére és négy színésznőről tudom elképzelni, hogy eljátssza Annát, de a nevüket nem fogom megmondani” – idézte az írónőt a The Daily Telegraph online kiadása.
A filmadaptáció szereposztását széles körű figyelem kíséri, egy YouTube-videót, ami ugyancsak a lehetőségeket latolgatja, 800 ezren néztek meg.
A spekulációkban Justin Bieber kanadai énekes, illetve Emma Watson, valamint Ryan Gosling neve is felmerült.
A tévéműsorban egy nézői kérdésre James azt is elmondta: lehet, hogy folytatja a trilógiává duzzadt regényt, de nem egyhamar.
Forrás: MTI

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top