Archív

Legyen természetgyógyász!

kicsavart testhelyzet

Megfogjuk a páciens fejét és bedugjuk a lába közé. (Nógrádi Gábor Hogyan lehetünk milliárdosok című sorozata)

Vajon sejtette azt valaha a kedves szegény olvasó, hogy természetfeletti erővel rendelkezik? És most nem arra gondolok, hogy megél a fizetéséből, vagy hogy mosolyog, ha az anyósa váratlanul beállít, és leszólja a falvédőt, amit most vett a családja legnagyobb örömére. Arra a csodálatos kisugárzására célzok, amellyel bárkinek bármilyen betegségét meg tudja gyógyítani.

Valóban nem tudott róla?!

No, persze, hiszen még nem próbálta ki! Javaslom, váltsa ki az ipart azonnal, és hirdesse természetfeletti erejét, csak így, szerényen:

Gyógyszert már ne szedjen!

Orvoshoz ne menjen!

Ha gyógyulni akar, csak hozzám siessen!

Delejes sugárzás gyógyít meg minden bajt,

rákot, AIDS-et, pestist, csuklást és törött kart.

Bármi panasza van, éjjel nappal várom,

Gyógykovács Bertalan Kossuth utca három.

Meglátja, napok alatt annyi páciense lesz, hogy a szomszédok feljelentik adócsalásért, ami örömteli dolog, mert Önnek legalább van miből csalni.

A különböző betegek kezelését mindig azonos módon végezze. Ne csináljon faksznit abból, hogy az egyiknek isiásza van, a másiknak meg epeköve. Az Ön kisugárzása örök és univerzális, mint az emberi butaság.

A gyógykezelés mindig három részből áll: 1. a betegség felismerése, 2. gyógyítás, 3. pénzbehajtás.

A betegség felismerése egyszerű. Az ember megkérdezi a pácienstől, hogy mije fáj, és amikor megmondja, hogy az izületei, akkor hevesen bólogatunk, hogy láttuk, csak meg akartunk bizonyosodni róla, hogy a beteg tudja-e? Ha megkérdezi, hogy miből láttuk, akkor eláruljuk, hogy az íriszéből. Merthogy az írisze a hupikék egy vöröses árnyalatával sárgáll fehéren. Ettől a tévedhetetlenül pontos és tudományos diagnózistól a beteg elalél és mindent elhisz. (Naná! Ha kételkedne, nem keresett volna meg minket.)

Ekkor kezdünk hozzá a gyógyításhoz.

Megfogjuk a páciens fejét és bedugjuk a lába közé. Aztán a jobb karját kihúzzuk a bal fülén és a gerincére kötünk egy görcsöt, hogy el ne felejtsük, mi a baja. Körülbelül ekkor a páciens már arról fog beszámolni, hogy speciel az izületi fájdalmai tényleg csökkentek. Ekkor, ha tudjuk, a beteget kibogozzuk és megmondjuk neki, hogy a gyógyításért nem fogadunk el pénzt. Az ötezer forint ugyanis ma már nem pénz.

Sohasem kell félni attól, hogy a sarlatánság kiderül. Amelyik páciens véletlenül meggyógyul, az reklámemberünk lesz egy életen át. Amelyik pedig beteg marad, az mélyen hallgat, mert szégyelli, hogy palira vették.

A harmadik típusú páciens a legjobb, mert meghal. Nincs vele több gond.

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top