Archív

Svájcban és Hollandiában is fellép Pintér Béla és Társulata

PBSzutyok

A Szutyok című előadást mindkét fesztiválon magyar nyelven, felirattal fut.

Szutyok című előadásával Svájcba és Hollandiába utazott Pintér Béla és Társulata, első állomásként a Zürcher Theater Spektakel, majd a groningeni Noorderzon Performing Arts Festival látta vendégül az együttest.

A Sandri Lunin által vezetett Zürcher Theater Spektakelt csütörtöktől szeptember 2-ig rendezik meg.

A Pintér Béla és Társulata mellett a rendezvényen olyan más neves művészeket is vendégül látnak, mint Constanza Macras vagy Jérome Bel, akiket a Trafó Kortárs Művészetek Házában már megismerhetett a magyar közönség.

A Szutyok című produkció augusztus 18-án, 19-én és 20-án játszották a fesztiválon, a 19-i előadás után közönségtalálkozót rendeztek, amelyen az író-rendező-színész Pintér Béla és a társulat is részt vett.

Az együttes útja Svájcból Hollandiába vezet, ahol szintén a Szutyok című produkcióval lépnek fel a Noorderzon Performing Arts Festival Groningen elnevezésű rendezvényen augusztus 23-án és 24-én.

A fesztiválra az idén a világ minden tájáról hívnak színházi alkotókat, zenészeket: Magyarország mellett például Franciaország, Ausztrália, Dél-Afrika, Kambodzsa és Finnország is képviselteti magát az eseményen.

Az előadást mindkét fesztiválon magyar nyelven, felirattal mutatja be Pintér Béla és Társulata, amely Magyarországon legközelebb augusztus 27-én látható: a nyíregyházi Vidor Fesztiválon szerepel a Kaisers Tv, Ungarn című előadással.

Forrás: MTI

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top