Archív

Fotópályázat az olvasásról humorosan

olvas

A jelentkezőktől olyan munkákat várnak, amelyekben új, merész és vidám perspektívából közelítik meg az olvasás élményét.

Fotópályázatot hirdetett az olvasás és a humor kapcsolatáról Olvasni jó! – Fotózni jó! – Nevetni jó! címmel az Országos Idegennyelvű Könyvtár (OIK), a pályázatokat szeptember 28-ig lehet beküldeni.

A jelentkezőktől olyan munkákat várnak, amelyekben új, merész és vidám perspektívából közelítik meg az olvasás élményét. Olyan komolyabb hangvételű fotókkal is lehet jelentkezni, amelyeket egy anekdota tesz humorossá. A pályázat mindenki számára nyitott.

Egy pályázó több felvételt is benyújthat, a nevezési lap letölthető a www.oik.hu weblapról. A fotókat Lévai Jenő fotográfus és tanár, Szondi György, a Napkút Kiadó vezetője, valamint Engel Judit, az OIK munkatársa bírálják el.

Az első három helyezett és a legtöbb Facebook-szavazatot gyűjtő pályázó a CEWE Color Magyarország Kft. által felajánlott CEWE Fotókönyvet, az Alexandra Kiadó és Könyváruházak könyvcsomagját, valamint a Digitális Fotó Magazin előfizetését és egy remittendacsomagot nyer.

Valamennyi pályázó 30 százalékos CEWE Fotókönyv kuponban részesül, december 14-én pedig kiállítás nyílik a díjazott, valamint az első negyven alkotásból az Országos Idegennyelvű Könyvtárban Budapesten – olvasható az OIK tájékoztatójában.

Forrás: MTI

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top