Archív

Könyv Amy Winehouse-ról

amy winehouse1

Apja által írt életrajzi könyv jelenik meg a 11 hónapja elhunyt Amy Winehouse brit énekesnőről, a kötet az Egyesült Államokban már kapható.

Mitch Winehouse könyvét a HarperCollins jelenteti meg az amerikai könyvpiacon. A kötetben a souldíva apja feleleveníti lánya gyerekkorát, majd viharokkal teli felnőtt éveit: nagy sikereit és botrányait. A kiadó szerint Amy Winehouse élete az énekesnő „legközelebbi tanácsadójának és legjobb barátjának” tollából elevenedik meg a lapokon, eddig nem látott fotók kíséretében.

Mitch Winehouse – a korábbi taxisofőr és dzsesszénekes – nem leplezi lánya problémáit sem, a 320 oldalas könyvben nyíltan ír az előadó kábítószer- és alkoholfüggőségéről, a „démonjaival folytatott harcáról”. A HarperCollins szerint az Amy, My Daughter (Lányom, Amy) című könyv pontot tesz az énekesnőről folytatott vitákra.

Amy Winehouse üstökösszerű pályát futott be a zene világában, de függőségén csak ideig-óráig tudott felülkerekedni. Tavaly július végén holtan találták londoni lakásában, mindössze 27 éves volt.

Az apja által írt kötet Nagy-Britanniában július 5-én került boltokba, a bevételeket az énekesnő nevét viselő alapítvány kapja.

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top