Archív

Új és visszatérő világsztárok a III. Kaposfesten

diego chenna

2012. augusztus 14-20. között ismét Kaposváron gyűlnek össze a klasszikus zene legnagyobb művészei.

A visszatérő előadók között találjuk többek között José Gallardo zongoraművészt, Alina Ibragimova hegedűművészt és Nicolas Altsteadt csellistát. Az idei évben csatlakozott résztvevők – úgy, mint James Boyd, Diego Chenna vagy Tokody Ilona – is nagy örömmel vállalták Kokas Katalin művészeti vezető felkérését a közös zenélésre.

A fesztivál hallgatottsága is bizonyítja, hogy a világsztárok nem hiába színesítik a rendezvényt, hiszen Európa-szerte közel százmillióan kísérik figyelemmel a Kaposfest eseményeit a Bartók Rádiónak és az EBU-nak köszönhetően. Az előadókat összesen 14 koncerten lehet a helyszínen vagy az élő sugárzás révén akár otthonról hallgatni.

A fellépők névsora a következő:

Kokas Katalin, Kelemen Barnabás, Homoki Gábor, Kokas Dóra, Latica Honda-Rosenberg, Pekka Kuusisto, Alina Ibragimova, Mikhail Ovrutsky, Ivry Gitlis, Römer Ádám, James Boyd, Kocsis Zoltán, Jose Gallardo, Anna Laakso, Shai Wosner, Reto Bieri, Nicolas Altstaedt, Alexander Rudin, Jonathan Cohen, Kyril Zlotnikov, Fejérvári Zsolt, Diego Chenna(fotónkon), Eredics Salamon, Anneke Boeke, Szabó Anita, Toth László „Lecsó”, Tokody Ilona, Devich Gergely, Bolyki György.

További információk itt olvashatóak a művészekről:

http://kaposfest.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=256&Itemid=7&lang=hu

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top