Archív

Bábelőadás, mese és habkartonalagút-építés a Ráday utcában

bb

Zenés mesejátékkal, kreatívépület-készítéssel és meseolvasással várja az érdeklődőket a Karaván Színház és a Két Egér Könyvesbolt szombaton egész nap a Ráday utcában a Nyitott utca – Nyitott udvar programon.

Délelőtt 10 órától Ocztos István építész-képzőművész segítségével habkartonból ragasztóval és gombostűvel készíthetnek hidat, épületet, alagutat a helyszínre érkezők – részletezte a szervezők közleménye.

Délután egy órától a Banyamesék című zenés mesejátékkal szórakoztatja majd a kicsiket és a nagyokat a Karaván Színház, fél 5-től pedig Both Gabi írónő olvas fel a Hintarabló című mesekönyvéből, amelyet felolvasás utána dedikál is.

A Nyitott utca program és Szent Iván-éj alkalmából a Két Egér Könyvesbolt este 8-ig vagy igény esetén tovább is nyitva tart, valamint minden könyvre kedvezményt adnak.

A programot a Ferencvárosi Önkormányzata támogatta a Nyitott utca – Nyitott udvar pályázat keretében. A kiírás belső-Ferencváros város-rehabilitációjával összefüggő közösségi, kulturális, gasztronómiai programokat támogatott.

Forrás: MTI

Aki nem tud elmenni, annak itt A három kismalac, bábjáték:

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top