Archív

A láthatatlan természetfotós

Mate-Bence-1

Megjelent Máté Bence a BBC „Az év természetfotósa világpályázat” győztesének első interaktív könyve iPadre.

„A láthatatlan természetfotós” című ekönyv igazi különlegesség: a 170 oldalas mű több mint 200 bámulatos fotó mellett kilenc HD-videót is tartalmaz.

Máté Bence 2010-ben Az év természetfotósa világpályázaton a Marvel of Ants (Árnyjáték) című képéért a verseny 46 éves történetében első magyarként nyerte meg a természetfotózás Oscar-díjának tartott „Az év természetfotósa 2010” (Veolia Environnement Wildlife Photographer of the Year) díjat, valamint a legkiemelkedőbb kollekcióért járó elismerést, az Eric Hosking-díjat. Ez utóbbi díjat 2011-ben 2005 óta negyedszer hozta el, ezzel megdöntve a francia Vincent Munier 9 éve fennálló rekordját. 2010-ben jelent meg első könyve, melynek címe: Láthatatlanul. „Láthatatlan madárfotós” címmel a Spektrum Televízió produkciójában díjnyertes háromrészes sorozat készült a művészről.

Képei a National Geographic 100 legjobb természetfotót tartalmazó válogatásába is bekerültek. 2012. árpilis elején a legnagyobb példányszámú brit napilap, a The Sun mutatta be a világhírű magyar fényképészt, akinek az természet legpompásabb teremtményei új oldalukról mutatják meg magukat, köszönhetően Bence különleges „láthatatlan” természetfotózási technikájának.

A „The Invisible Wildlife Photographer” („A láthatatlan természetfotós”) interaktív kiadványt a GoodBook Hungary Kiadó jelentette meg. A könyv megvásárolható az iBookstore-ból, 9.99 eurós áron. A nemzetközi kiadást hamarosan követi a magyar nyelvű változat is.

Link a könyvhöz: http://itunes.apple.com/book/invisible-bird-photographer/id511609195?mt=11

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top