Archív

Újra Valamieste a Sufni G’Art’N-ben

ValemiesteEnikTnde

Dalok és versek ismert előadóktól. Avagy: rettegő farkas az asztal alatt.

„A vándorútra kelt asszonynak olyan útlevele van, amelyet keleten nyugatinak tartanak, nyugaton pedig keletinek. Útlevele tehát mind keleten, mind nyugaton gyanakvásra késztet: az illető kétfelé vet árnyékot. Egy ösvény hálózta erdő mélyén keresi a nagyhírű oskolát, amelyben hosszú utazása végén le kell tennie a legfőbb vizsgát. Köldöke akár a sületlen kenyér pilléje, az útja pedig oly hosszú, hogy éveket fal föl.”( Milorad Pavic )

„Sosem tudtam kibújni a kórházi pizsamából és soha nem tudtam elfelejteni anyám idegen tekintetét. Szerettem volna felnőni, megbocsájtani, de azt hiszem, bármit teszek, az csak eljátszása valaminek. Rettegő farkas az asztal alatt.”

(Záhonyi Enikő)

Az este során dalok, versek hangoznak el a következő szerzőktől, előadóktól: Al Bano és Romina Power, Baksa Sós János, Cseh Tamás, Krishna Levy- Francois Ozon, Scart, Dési András György- Darvas Kristóf, Novák János, Kemény István, Maár Gyula- Selmeczi György, Milorad Pavic, Müller Péter Sziámi- Gasner János, Nancy Sinatra, Pete Seeger.

Helyszín: Sufni G’art’N VII. Akácfa u. 47.

Időpont: 2012. május 18. 20.00

Jegyár: 800ft (önkéntes alapon )

Előadják: Szalontay Tünde és Záhonyi Enikő

Zongorán kísér: Simon Attila

Rendezte: Nagy Kata

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top