Archív

Ízlésdiktatúra a Werk Akadémia nyílt napján

Werk Akadmia Marjai Judit Prkk

Tudod, hogy mittolsz a szádba abban a trendi cuccban?

2012. január 26-án 18 órától a Werk Akadémia nyílt napot tart, melyen arra keresik a választ, hogy 2012-ben vannak-e még divatdiktátorok, kik határozzák meg, milyen filmek készülnek, hogy mit és hol kell ennünk. Az erről folyó kerekasztal beszélgetésben részt vesz Lovas Cecília enteriőrtylist, Segal Viktor sztárséf, Sipos Zsolt stylist, Tímár Péter filmrendező, valamennyien az Akadémia tanárai. A beszélgetést Réz András vezeti.

Werk Akadmia  nylt nap1„Régebben főleg a rendező volt az ötletgazda, de egyre gyakoribb, hogy a producer kéri fel a rendezőt az általa piacképesnek tartott forgatókönyv leforgatására. Ennek a verziónak nagy előnye, hogy a rendezőnek nem kell kalapoznia a pénzért. Hátránya, hogy esetleg silány végtermékhez kell adnia a nevét.” – válaszolja Tímár Péter arra a kérdésre, hogy ki a meghatározó szereplő egy film elkészültekor.

„Vannak még divatdiktátorok és véleményem szerint lesznek is. A kortárs művészet és a társadalmi elit a divatforradalmak és divatirányzatok fő kialakítója, megálmodója egy-egy adott korszakban és így lesz ez a jövőben is.” – Sípos Zsolt véleménye a divatdiktátorok mibenlétéről.

„2012-ben az internet az, ahol a legjobb éttermek után érdemes keresgélni. Szakmailag a legérdekesebb oldalakat francia, spanyol és angol nyelvterületeken üzemeltetik, hiszen sorrendben is ezek a nemzetek határozzák meg a gasztronómiai trendeket.” – véli Segal Viktor a kultúra ezen ágának helyzetéről.

A nyílt napon hasonló vélemények és gondolatok kapnak teret a szakmaiság jegyében, tükrözve a Werk Akadémián folyó munka szellemiségét. A beszélgetést követően bemutatkoznak a márciusban induló GasztroWerk és Kurátor szakok is. Az eseményről bővebb információ a közösségi oldalon olvasható: http://www.facebook.com/events/191299750968014/

Időpont: 2012. január 26. 18 óra

Helyszín: Werk Akadémia, Budapest, V. Arany János u. 10 4. emelet

További információ:

Balogh Máté

70/457-1183

baloghmateandras@gmail.com

www.werkakademia.hu

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top