Archív

A MASZRE közzéteszi felhívását

maszre

Pénz áll a házhoz!

A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket és jogutódaikat (reprográfiai jogosultakat), hogy személyes adataik közlésével és a 2011-ben megjelent műveik bejelentésével járuljanak hozzá az Egyesület reprográfiai közös jogkezelésre vonatkozó feladatainak maradéktalan teljesítéséhez, a jogosultaknak és műveiknek nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj felosztásához és kifizetéséhez.

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden szerző és jogutód (természetes személy) jogosult jogdíjra, aki a tárgyévben, papír alapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét a következő naptári év március 31-ig bejelenti. (A műbejelentés január 31-i határidejét a Vezetőség, 138/2011. sz. határozatával március 31-ére módosította.)

Kérjük, hogy műveik és személyes adataik bejelentésével tegye lehetővé a jogdíj folyósítását.

A kitöltendő megbízás és a műbejelentő megtalálható a www.maszre.hu oldalon, a Műbejelentés címszó alatt.

A visszaérkezett adatok alapján az Egyesület a jogosultak részére további tájékoztatást közvetlenül postai úton, telefonon, illetve az Egyesület honlapján (www.maszre.hu) keresztül ad.

A reprográfiai jogosultak személyes adatainak nyilvántartására és kezelésére kizárólag a művek és a jogosultak összekapcsolása és a jogdíj felosztása körében kerül sor, az Egyesület betartja az adatvédelemre, illetve az adatok kezelésére vonatkozó hatályos törvényi rendelkezéseket.

Még több pénz

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top