Archív

Medence bolt

Medence Bolt04

Új boltot nyitott a Medence Csoport. Ez nem reklám. Szeretjük a táskáikat, úgy ahogy vannak. Ha egyszer megfogod afülét…

Örömmel tudatjuk, hogy megnyílt a Medence Bolt és Táskaműhely a Pipa utca 4-ben.

Az induló kínálatban elsősorban táskák (3500-10000 Ft között) és más RE+KLÁM tárgyak szerepelnek: bortartók (570-950 Ft.), pénztárcák (1200 Ft.), szelektív hulladékgyűjtő különálló és beépíthető változatban (22 000 Ft-tól), és kültéri bútorok is, mind újrahasznosított reklámmolinóból. A Medence Csoport termékei mellett más alkotók munkái is bemutatjuk és árusítjuk. Aktuális vendégtervezőink Rutkai Bori, és a Zsiemankaje alkotóműhely. A vendégalkotók köre, és ezzel a kínálat folyamatosan bővül majd. Medence ajándék kupont is készítettünk, bármikor beváltható a boltban és workshopjainkon. 3500 és 5000 Ft-os címletekben megvásárolható a Medence boltban.

Cím: IX. Pipa utca 4. (Vámház téri csarnok oldalában)

Nyitva: hétfő – péntek 14-19 óráig, szombat 10-16 óráig
Idén utoljára Dec. 23.-án leszünk nyitva, Január 5-éig szünet!

Új szolgáltatásunk a Táskaműhely!

VÁLOGASS ÉS TERVEZZ AZ ALKATRÉSZEKBŐL! –MI ELKÉSZÍTJÜK AZ ÁLTALAD KOMPONÁLT TÁSKÁT.

A bolt nyitvatartása alatt táskaműhely is működik, ami egy különlegesen rugalmas, vásárlóbarát szolgáltatás, a közelgő ünnepekre egyedi ajándékok beszerzésére nagyon is alkalmas helyszín. A műhelyben – az alkotás demokratizálása, és mindnyájunk kreativitásának megszólítása jegyében – az alkotó vásárló maga állítja össze a kiszabott anyagokból és a sokféle kellékből, kiegészítőből a teljesen személyre szabott, egyedi táskát, amit itt helyben elkészítünk. A táskák ára alapesetben megegyezik a bolti árral, de igény szerint plusz kiegészítőkkel, kellékekkel is elkészítjük, így nemcsak színben, mintában, de funkcióban is személyre szabottak lesznek.


Az év utolsó RE+KLÁM ponyva workshopjai a hétvégén!
december 17-én, szombaton 10-16h között szokásos helyszínünkön, a Pipa utca 4-ben,
december 18-án, vasárnap 10-14h között a Noha Stúdióban vendégeskedünk. (XIII. Pozsonyi út 12. bejárat az átjáróudvar felől)
Jövőre, Januárban 21-én, a hónap harmadik szombatján lesz legközelebb RE+KLÁM ponyva workshop a Medence Csoporttal.

Adventi Piramisunkat, melyet a Bakáts téren építettünk a Ferencvárosi Művelődési Központ megrendelésére, január 9-ig bármikor megnézhetitek. Sötétben ki van világítva, talán akkor a legszebb.{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top