Archív

Fotósunk kiállítása az Odeon Lloydban

Srakep

Fotósunk, Révai Sára képeiből rendeznek kiállítást az Odeon-Lloyd moziban október 31-től november 13-ig. A Tizenhat kép című kiállításon Vázsonyi János szaxofonozik és Mucius nyitja meg hétfőn 7 órakor. A kiállítás a Manzard Café magyArt pályázatának köszönhető.

„Fényképezni olyan, mint őszintén beszélni valakivel. Révai Sárafotográfus számára legalábbis ez a legkifejezőbb kommunikációs eszköz, amivel a lehető legteljesebb mértékben meg tudja mutatni az embereknek, hogy hogyan látja a világot, és milyen is az a világ, amiben él. Sára általános iskolásként kapta meg az első fotómasináját, ami valószínűleg azért következhetett be ilyen hamar, mert már akkor is megörökítve a világot, önkéntelenül hunyorított az egyik szemével, kezeivel fura mozdulatot téve az arca előtt – írja a www.manzardcafe.hu.

Tanulni a fotográfiáról csak egy évet volt hajlandó, egy tanfolyamon, de félidőben úgy érezte magát, mint sok más fotós, a fényképezés alapjait saját tapasztalatin keresztül kell elsajátítania. Bizonyítandó, hogy sikerült megszereznie a szükséges tudást az elengedhetetlen tehetség mellé, egyedi meglátásait olyan újságoknál kamatoztathatta fotóriporterként, mint például a Népszabadság, a Képes Újság, a Délmagyarország, a Budapesti Nap, a Pesti Est és az Állás és Karrier. Jelenleg a Malom fotóstúdióban Már András mellett tanulja a stúdió fényképezést rejtelmeit.

A több budapesti, illetve székesfehérvári kiállítással büszkélkedő tehetség többször ért el helyezést különböző pályázatokon, a pixrael fotópályázaton például bronzérmes lett az egyik képe, melyet Tel Aviv-i tartózkodása alatt készített, legutóbb pedig a National Geographic nemzetközi pályázatán ért el jó helyezést a legfelül is látható VÉN szatyrock című képével. És hogy mit csinál szabadidejében az idén szeptembertől a Buddhista Főiskolára járó, jelenleg Szentendrén élő művésznő? Barátjával közös tanyájukon reggelente kecskét fejnek és libákat terelgetnek.”

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top