Archív

Könyv

Többnyire minden kortársírónak van már irodalmi honlapja, vagy irodalmi blogja, több-kevesebb változatossággal, ahogy a folyóiratok éskönyvkiadók is rendelkeznek az aktuális lapszámokat, megjelent on line könyveket és szerzőketbemutató ajánlókkal,blogokkalés virtuális könyvesbolttal, könyvrendelés lehetőségével. Tagja valamilyen internetes közösségnek.

A Librarius.hu olyan közösségi oldal, amely írókat, folyóiratokat és kiadókat vár a használói közé, hogy az eddig külön-külön honlapokon megtalálható napi információikat, friss híreket, blogot, könyveketegy helyen, egy jól áttekinthető struktúrában jelenítsék meg, ezáltal az olvasó egyetlen helyen találhatja meg az eddig elkülönülve digitalizált tartalmakat, könyveket, blogokat, friss híreket. Az írók virtuális archívumot építhetnek műveikből, könyveikből, indíthatnak blogot, meghirdethetik könyvbemutatóikat és estjeiket, friss híreket közölhetnek magukról,minden olyan információt megjeleníthetnek, amit fontosnak tartanak az olvasóval, egy több ezres közösséggelközölni, (friss hírek, könyv, blog). A folyóiratok és könyvkiadók szabadon láthatják el olvasóikat friss hírekkeé, sok könyvvel, pályázattal, könyvesbolttal, könyvrendeléssel.

Röviden: olyan médiumfelületet kínálunk afelhasználóknak és azolvasóknak, amely megjeleníti a kortárs magyar irodalom sokszínűségét és folyamatos változását.

Frisshírek, friss irodalom, könyv,blog, írói közösség és könyrendelés egy helyen.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top