Archív

Veszélyben a Versközelítés produkciója a Stúdió K.-ban

Kedves Verskedvelők, kedves Barátaink!

Talán mindannyian látogatták/tok a Stúdió K Színház Versközelítés-estjeit, de ha nem, mindenképp tudnak/tok róla. Balla Zsófia és Báthori Csaba beszélgetett egy színházi évad hét estjén költőkről, versekről.

Úgy tűnik egy kihalásra ítélt nagy műfajnak, az érthető és elragadó versirodalomnak próbálnak érvényt és híveket szerezni. /Ezek az esték rohanó világunkban levegőhöz juttatnak bennünket./

Mi a magunk személyében, mint színházigazgató és mint néző, teljesen elkötelezettjei vagyunk ennek a páratlan sorozatnak.

A műsor most veszélybe került. A Stúdió K Színháznak a fönnmaradásra is alig-alig maradt anyagi alapja, így ősztől már nem tudja ezeket az – emberi létünk foglalataiként átélhető – nagyszerű esteket sem finanszírozni. A Versközelítés összesen mintegy 350.000 forintba kerül(ne) egy évadban!

Mivel tavaly fölmerült valamilyen pártoló tagság gondolata, az idén azt javasoljuk minden nézőnek, kollegának, érdeklődőnek, vers- és irodalomszerető barátunknak, hogy a műsor életben-tartása érdekében vegyenek meg egy (két) jegysorozatot. (Már harminc eladott jegy előadásonként – biztosítaná a túlélést.)

Összesen hét előadásra kerülne sor a 2011- 2012-es színházi évadban.

Az elsőt október 12-én, este fél nyolckor tartaná a két költő.

Egy jegy ára 1600 forint.

(A teljes sorozat annyiba kerül, mint másutt egyetlen koncertjegy…)

Aki beszáll ezekbe az estekbe, annak nem muszáj előre, bérletszerűen (bár ez lenne jobb) kifizetnie, csak az esteken, mint eddig.

Sok új versélménye, terve van az előadópárosnak. Ha sorozatot akarunk, akkor már most el kell kezdeniük a kemény felkészülést. De ez csak akkor lehetséges, csak akkor indul el a munka, ha Önöktől/Tőletek egy héten, tíz napon belül választ kapunk ezen levelünkre.

Kérjük, aki úgy gondolja, hogy szeretné ezt a műsort továbbra is meghallgathatni, vagy legalább segíteni a fönnmaradásában, az néhány napon belül írjon nekünk: fodor.tamas@studiokszinhaz.hu címre.

baráti üdvözlettel

Törzsök Erika

Versközelítés-szerető ember

szociológus

Fodor Tamás

a Stúdió K Színház

igazgatója

Budapest, 2011. szeptember.1.

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top