Archív

Miért jó a szex? – 10 indoklás

miertjoaszexMiért jó a szex?Hát a Jóisten tudja, de hogy az emberek szeretik, az biztos. A nagyon kevés kivételtől eltekintve. De azokat már százötven fokon sem lehetne egymáshoz bújásra felhangolni. Kitűnő gyógyír lehet a depire, és ha szeles puffadásaink, asztmás dugulásaink vannak, mindenféle orrspriccek meg egyéb ravasz technikák nélkül azokat a testrészeket (is) könnyűszerrel kidugja. Tehát, először is:

(Fotó: Révai Sára)

1. Fényesséteszi a hajat. A szex – legyen akármennyi – a szépség egyik ingyenes kezelési módja. Ezerféle tudományos teszt mutatta már ki, hogy olyankor, dolog közben a nők testében úgynevezett ösztrogénhormonok termelődnek igen nagy mennyiségben, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. Ez utóbbit akkor is javítják, ha már szinte táskákban lóg le róluk, vagyis ha már nem a legfiatalabbak az istenadták. (Épp csak férfit kell találjanak.) A férfiak haja pedig, ha jól csinálják, és miért ne csinálnák jól, a női kezek heves simogatásától fényesedik meg ilyenkor. És érvényes ez a kopasz fejekre is. Csak ott a bőr lesz olyan fényes, mint a kuplerájok rézkilincse.

2. Eltünteti a bőrhibákat. Természetesen a gyengéd, feszültséget oldó hettyenpettyezés esetleg csökkentheti a bőrbetegségekre való hajlamot, kezelheti a bőrkiütéseket, csökkentheti a bőrhibákat, mondjuk a pattanások számát. És természetesen megelőzheti a repülőgépen való utazás veszélyeit is, ha nem ülünk repülőgépre. A pattanásokról azonban – mindenféle todományosságok nélkül – már a régi öregek is tudták, hogy ha pattanásos a pufája, akkor rég nem vót fehérnéppel. A szalmazsák- vagy matracdögönyözéssel együtt járó istentelen izzadás pedig tisztíthatja a pórusokat, ragyogóbbá teheti a bőrt. Persze azért a fürdést semmilyen izzadás nem pótolhatja.

3. Égeti a kalóriákat. A szeretkezésről – amit errefelé parasztosan azzal a csúnya, bár sokkal kifejezőbb szóval illetnek – bizonyított tény, tehát száz százalékos, hogy kalóriákat éget. Úgyhogy nyugodtan bezabálhatunk estére rendesen, mert ha utána, amikor a gyermekek elaludtak, és az asszony még nem, egy padlórengető tamtarararával ajándékozzuk meg magunkat, meg természesen a hölgyet, az legalább annyi kalóriát a szemétre vág, mint amennyit a szalonnával és vereshagymával előtte felhalmoztunk.

4. Formálja az alakot. A szex – ha csak nincsenek benne mindenféle szélsőséges marhaságok, mint a kikötés, vagy a fojtogatós dolgok – az egyik legbiztonságosabb sport (a távirányítózás mellett), amit valaha űzhetünk.Kifárasztja, erősíti, edzi a testünk szinte minden izmát. Akárcsak a kaszálás. Csak ezért nem jár napszám. Sokkal élvezetesebb, mint az egész napos fűvágás a tűző napon, mint a pityókaszedés, vagy akármilyen nemszeretem fizikai munka. (Egyébként nekünk mindenik munka ilyen!) És városi sznobok módjára nem kell véget nem érő köröket járnunk, sétálnunk, magunkat, elnehezedett testünket vonszolva, kínozva szaladást imitálnunk az este beállta után a stadionban, hogy a hátul, meg a szinte mindenütt megtelepedett zsírpárnákat valahogy ledolgozzuk.

5. Csökkenti a depressziót. Aki depis volt, egész nap tört-zúzott a környezetében levő lelkekben a nyomott hangulatával meg a nyers beszólásaival, az ilyenkor teljesen megkönnyebbül. Vége a Depresiunea Transilvaniei nevű népbetegségnek röpke egy-két turnus után. Ráadásul felszabadítja a test endorfinját (nem félreérteni! mert az, amire félreértjük, például ha azt úgynevezett galambocska képében elszalasztjuk, ha az valahogy, valamilyen módon/képpen elszabadul szex közben, az biza nem felszabadít, hanem egyenesen lelohaszt!) a véráramlatban, így a közérzetünk olyan lesz, hogy madarat lehetne velünk fogatni, állandóan mosolygunk, még álmunkban is, és – akárhogy is élünk – jólétérzésünk támad, még ha röpke időre is.

6. Vonzóvá varázsol. Minél többet ugrasz fejest ebbe a dologba, annál jobban mennek ezirányú ismerkedéseid. A kefetyelésben aktív emberi test óriási mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki, és nem azt, amire rögtön gondolunk. Ez valami olyan, nem kézzelfogható, ám mégis létező valami, amit a testünk kiragyog, kisugároz ilyenszerű aktivitásaink során. És az ilyen illatok, ha megérzik, valósággal megőrjítik az ellenkező neműeket.

7. Megnyugtat. Depi Asszonyság messze távozik, és nem kell felírja azt a háziorvosunk, mert egy-egy fergeteges parti teljesen ingyenesen ( a pénzzel vásároltaktól természetesen eltekintve) adagolja nekünk a nyugtatót. Egy doboz Diazepam nem ér annyit, mint egy nagy…

8. Gátolja a fogszuvasodást. Ha rendszeresen csókolózik az ember, ami ilyenkor ugye elkerülhetetlen, akkor nem fog megszuvasodni a foga. Aki hiszi, hiszi, aki nem, nem. Ha szuvas fogú embereket látunk az utcán, a boltban, jusson eszünkbe, hogy ezek bizony nem csókolóztak eleget életükben, és nem volt, ami lemarja az oda nem való dolgokat a fogakról, ami csökkentse a szuvasodást okozó savak magas szintjét, és megelőzze a fogkő kialakulását. A szilvapálinka rendszeres használata pedig nem volt elég hatékony.

9. Enyhíti a fejfájást. A szex olyan vérbőséget okoz, hogy majd szétpattanak bennünk az erek, ezáltal enyhíti a fejfájást, oldja a bennünk levő feszültséget. Oldja is csak nyugodtan, mert van amit oldania mindig. De csak akkor enyhít persze, ha van szerencsénk egy rendes nagy oldásra meg kötésre, kötésre meg oldásra. És ha nem csak az erekben sikerül neki megvetnie a lábát azzal a nagy vérbőségével. Ha a lenti fertály is végre-valahára üzembe lép.

10. Javítja a légzést. Szénanáthásoknak különösen javallott. Az az öt-tízperces heves, levegőért kapkodó szuszogás olyan tisztára takarítja a járatokat, mint annak a rendje, tüdőnkből is kifújtatjuk ezalatt a rengeteg felgyülemlett nikotint, no és a gyomorból a bor- meg a pálinkagőzt.{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top