Archív

Add ide a drámád 2.

drmaAdd ide a drámád! 2. címmel ismét drámapályázatot hirdet a József Attila Kör Irodalmi Egyesület és a Merlin Színház a Színház- és Filmművészeti Egyetem Novák Eszter vezette zenész-színész osztályával együttműködve. Az irodalmi szervezet 2011. november 2-ig a jak@jozsefattilakor.hu e-mailcímre várja a kortárs fiatal drámaírók eddig be nem mutatott darabjait.

A beérkező pályaműveket Deres Kornélia és Herczog Noémi színikritikusok, a pályázat szervezői zsűrizik. Az általuk legjobbnak ítélt művek a Merlin Színházban felolvasó-színházi előadás formájában kerülnek bemutatásra a Színház- és Filmművészeti Egyetem Novák Eszter vezette zenés-színész osztálya jóvoltából.

Az Add ide a drámád 2 bemutatói várhatóan 2011 decemberében indulnak. A bemutatókat szakmai beszélgetések követik kritikusok, színháztudósok, dramaturgok és az alkotók részvételével.

A korábbi előadások videótudósításai: http://www.jozsefattilakor.hu/index.php?submenu=welcome&id=594&details=1&cat=1

A József Attila Kör 1989 óta tevékenykedik fiatal írókat, költőket, kritikusokat, irodalomszervezőket, irodalomtörténészeket, szerkesztőket, műfordítókat tömörítő érdekvédelmi szervezetként. A JAK a hazai és határon túli magyar irodalom és kulturális élet érdekében szakmai programokat és a nagyközönségnek szóló irodalmi, kulturális rendezvényeket szervez, könyvek és folyóiratok kiadásával foglalkozik, valamint szerepet vállal a szakmai döntéshozó fórumok munkájában.{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top