Archív

Fesd színesre!

Paint_Up_2010_ShapeShifterEgyszer megkérdeztek egy idős férfit, hogy milyennagy élményeket írna be az élete nagy könyvébe, mire mindenféle szörnyűséget fölsorolt, háborút, válást, gyilkosságot, aztán a végén elgondolkodott, és azt mondta, hogy nem tudja pontosan, mi volt az, de neki örökre emlékezetes élmény marad az is, amikor egy éjszaka az utca felőlképeket vetítettek a templom falára.

Paint Up!

 

Visualpower virtuális épületfestő verseny címmel egyedülálló pályázatot hirdetett animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft. Az architekturális vetítés műfaját népszerűsítő nyílt versenyre közel félszáz pályamunka érkezett. A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választotta be, június 26-án vasárnap 22 órától rendezik meg a „Duna party”, azaz a magyar EU elnökség búcsúztatására összeállított programsorozat kiemelt záróeseményeként.

A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi téri székházának középső homlokzatához illeszkedő, 3 perces, zenei aláfestéssel komponált „épületmozgató” animációkat 1000 nm-es (!) felületen tekinthetik meg az érdeklődők.

A rendezvény ingyenes!

A versennyel kapcsolatban minden információ elérhető a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon.{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top