Archív

Székely horoszkóp 2

rkRÁK

Itt az idő, ragadja meg az alkalmat, ami kedden, fél kilenc táján, de az is lehet, hogy már hétfő reggel adódik! Ez abban fogja segíteni, hogy végre kimondja mindazt, ami jó ideje feszíti, mint a hajnali vizelet.

Az a lényeg, hogy a másikról és ne önmagáról beszéljen! Ne legyen őszinte, ezt nem honorálja senki, és ne vállalja fel önmagát! Sunyítson, s így mindenben ön lesz a nyerő! Ez most a legkifizetődőbb. A hét közepén pedig vigyázzon arra a hitvány fizetésére! Egyrészt dugja otthon biztonságos helyre, másrészt okosan, csak saját magára költekezzen! Ne vegyen semmit senkinek „hirtelen felindulásból”! Az ilyen hirtelen felindulások amúgy is rettenetesen rossz tanácsadók. A végén aztán bánhatja. A hét második felében csak óvatosan az elhamarkodott dumával! Csak óvatkán, ahogy eddig is tette! Senkinek a szemébe semmit! A háta mögött, az más. De nagyon vigyázzon, mert visszamondhatják. Így is lesz, aki csak arra vár, hogy önbe beléköthessen. Ne adjon neki „magas laptát”! Hétvégén tele lesz energiával. Menjen le a konditerembe, a pincébe, fogjon egy zsák krumplit, azt nyomogassa! Ezt, és az egész héten felgyülemlett feszültséget csak egy ilyen aktív, sportos programmal vezetheti le a leggyorsabban…

OROSZLÁN

Ami titok, az miért maradjon titok? Önmagától is előbb-utóbb rájöhet erre. Mert ha önre bízza valaki a titkát, nem érdemes megtartani! A diszkréció olyan erény, ami elvárható, de nem kötelező is. Közben számítson rá, hogy hányan fognak majd örülni, hogy nem kell harapófogóval kiszedjék önből, hanem kapják azt kéretlenül is! Ossza meg másokkal bátran az önre bízott titkokat! Lehet, hogy beavatják valami látszólag fontos ügybe, hogy cserébe ön is ezt tegye. De ön legyen résen, és vegye észre a csapdát, a másokét meghallgatni, de a magunkét ki ne adni! A hét második felében anyagi gondok okozhatnak fejfájást szó szerint és átvitt értelemben is. A legfontosabb, hogy ne pánikoljon! Kérjen kölcsön nyugodtan, aztán a megadást, ha egyáltalán meg szeretné adni, ami nem is divat manapság, nem kell túlságosan elsietni. Törje meg az illetőt, meglássa, végül térden fog könyörögni a pénzéért. Büntesse azzal, hogy nem kér tőle kölcsön, nyilván, az nem is adna. És mindig várjon, mielőtt dönt! Az idő mindig jó tanácsadó. Ha jó az idő, akkor kellemes döntések születnek, ha rossz, akkor kellemetlenek. Esős időben tehát el se hagyja a házat! Hétvégén istentelenül energikus lesz. Bárkit lehengerelhet. Vigyázzon, hogy ne ön legyen az, hanem ön gyűrjön maga alá mindenkit!

SZŰZ

A hét első felében úgy dolgozzon, mint egy félbolond! Nem jó tanács, be kell látnunk, de nem tehetünk ellene semmit. Igyekezzen barátságtalan lenni mindenkivel, és bizalmaskodjon nyersen és bátran, ha egyáltalán akad vevő arra! Aki akarja, úgyis megosztja önnel a gondjait. Van elég ilyen. Aki nem akarja, azon nem önnek kell segíteni. De nem is segítene. Itt az ideje, hogy belássa, elég egy kicsit kötekedőnek, egy kicsit durvának lennie, és ez rögtön eredményt hoz. Máris úgy tiszteli mindenki, mint az Istent. Úgyis csak az fogadja el a szurkapiszkáit, akit egy vasrúddal sem lehet már megbántani. A hét második felében a párja vagy valaki más kihozhatja a sodrából. Pökhendiséggel mindez megelőzhető. Legyen flegma, legyen utálatos, sőt gyűlöletes, kössön bele még az élő fába is, és akkor ez megelőzhető. Nem önt billentik ki, hanem ön hoz ki a béketűrésből másokat. Ön körül úgyis mind csak szenvelegnek. És elvárják, hogy sajnálja őket, és kitalálja, hogy mi a bajuk, és persze azt, hogy legvégül, mint egy mentőhajó a fuldoklót, mentse meg őket. Mentse meg őket a… Ne legyen türelmes senkivel, és adja a tudtára mindenkinek, hogy úgyse segít rajtuk, ha a fejükre állnak, még akkor sem! Hétvégén ne nosztalgiázzon, nincs önnek arra sem ideje, sem türelme! Ne hagyja magát átverni! Verjen át inkább ön másokat!

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top