Archív

Költői rap Szarvason

poetry-slam-ez012w

Slam poetry: versek felolvasása zenei kísérettel,vetítéssel, fényekkel-árnyékokkal, hangulattal. Szarvason először, hazánkban már sokadjára. Akkezdet Phiai vendége Hartay Csaba szarvasi költő, írólesz most pénteken a Tessedik múzeumban.

A www.hiphop.hu portál beharangozója az eseményről:

 

Régóta terveztük és végre sikerült is összeszervezni a hiphop egy olyan szeletét, ami még nem volt a repertoárunkban:

útjára indítjuk a „Slam fordított fülek Poetry” sorozatunkat. Havonta jelentkező estjeinken szeretnénk kis hazánk szövegmestereit vendégül látni, akik slamelésre adták a fejüket. A helyszín sem mindennapi, városunk múzeuma, mely befogadta kezdeményezésünket, ahol a légkör adott, hogy egy kicsit „művészkedhessünk”…. Minden alkalommal a zenei és képi aláfestést a Fordított Fülek csapata szolgáltatja az előadók mellé. Ha pedig valaki kedvet kap, akkor akár be is szállhat a srácok mellé….
Az első alkalomra a „Nyitott ajtók a művészetre” programsorozat keretein belül kerül majd sor. A vendégeink lesznek Akkezdet Phiai két
mc-je: Said és Újonc, akik mellé csatlakozik szarvasi költőnk Hartay Csaba is. Tehát a helyszín a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum, a kezdés 20:00, aztán bármi lehet….

Belépés FREE!

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top