Archív

Librarius – irodalom a neten

kr-te

Kedves Olvasók és Felhasználók!

Többnyire minden írónak van már honlapja, több-kevesebb változatossággal, ahogy a folyóiratok éskönyvkiadók is rendelkeznek az aktuális lapszámokat, megjelent könyveket és szerzőketbemutató ajánlókkal és virtuális könyvesbolttal.

A Librarius, körtárs irodalmi univerzum olyan közösségi oldal, amely írókat, folyóiratokat és kiadókat vár a használói közé, hogy az eddig külön-külön honlapokon megtalálható napi információikat egy helyen, egy jól áttekinthető struktúrában jelenítsék meg, ezáltal az olvasó egyetlen helyen találhatja meg az eddig elkülönülve digitalizált tartalmakat. Az írók virtuális archívumot építhetnek műveikből (ami nem azonos a másodközléssel), indíthatnak blogot, meghirdethetik könyvbemutatóikat és estjeiket, minden olyan információt megjeleníthetnek, amit fontosnak tartanak az olvasóval közölni. A folyóiratok és könyvkiadók szabadon láthatják el olvasóikat információkkal, lapszámokkalés könyvekkel.

Röviden: olyan médiumfelületet kínálunk afelhasználóknak és azolvasóknak, amely megjeleníti a kortárs magyar irodalom sokszínűségét és folyamatos változását.

Frissirodalom, könyv,blog, írói közösség és könyrendelés egy helyen.

Üdvözlettel:
Podmaniczky Szilárd, az oldalalapítója
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top