+ Film

Tarol a cuki rendőrnyúl az animációs Oscaron

A Disney-produkció, amely már a Golden Globe-díjat is elnyerte, és világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak rá jegyet a nézők, a legesélyesebb az Oscar-díjra is az animációs film kategóriában.

A Zootropolis – Állati nagy balhé hat kategóriában is elnyerte az animációs filmek Oscarjának is nevezett Annie-díjat a hétvégén Hollywoodban.

A szombaton megrendezett 44. Annie Awards ceremónián a Zootropolis – Állati nagy balhé a legjobb animációs film, a legjobb rendezés és a legjobb forgatókönyv díját is megkapta. Elemzők szerint a Disney-produkció, amely már a Golden Globe-díjat is elnyerte, és világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak rá jegyet a nézők, a legesélyesebb az Oscar-díjra is az animációs film kategóriában.

A gálán a Zootropolis egyik szinkronszínésze, Jason Bateman megosztva nyerte el a legjobb szinkronhang díját a Vaiana című animációs filmben közreműködő Auli’i Cravalhóval.

A Ghibli stúdióban készült A vörös teknős című alkotás a legjobb független stúdióban készült animációs film díját kapta, a Kubo és a varázshúrok pedig a karakterek animációjáért, a produkciós tervezésért és a vágásért vihetett haza Annie-díjat.

Tavaly az Agymanók című Pixar-Disney animációs film vihette haza a legjobb animációs film trófeáját az Annie-ceremóniáról, később az Oscar-díjat is elnyerte.

https://youtu.be/SV3FKeZ_icQ

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top