+ Film

Mégsem lesz virtuális Leia hercegnő a következő Star Wars-epizódban

Alapesetben nem foglalkoznak a rajongói pletykákkal, de most kivételt tesz a Lucasfilm.

A Star Wars-filmsorozat producerei cáfolták, hogy a történetben Leia hercegnőt alakító, közelmúltban elhunyt Carrie Fisher digitalizált szereplőként jelenne meg az űrszéria IX. epizódjában.

A Lucasfilm a hétvégén biztosította a rajongóit: nem tervezi, hogy digitálisan keltse életre Carrie Fisher játéka alapján Leia hercegnőt. A filmsorozat producerei közleményben cáfolták az elterjedt szóbeszédet, hogy a Star Wars IX. részében a hercegnő CGI-verzióban jelenne meg a filmvásznon – számolt be róla több amerikai hírportál, köztük a Rolling Stone magazin.

A pletykák a színésznő váratlan halála után kaptak lábra, Fisher ugyanis a Star Wars – Az ébredő Erő című részében, amely a sorozat VII. epizódjaként készült el, Leia hercegnőként tért vissza a filmvászonra, és a Disney stúdió Fisher halálát követően közölte, hogy a 2017-ben a mozikba kerülő VIII. részhez forgatott jelenetei is elkészültek. A forgatókönyv szerint azonban az új trilógia 2019-ben debütáló IX. epizódjában is fontos szerephez jutott volna a színésznő.

Rendes esetben nem reagálunk a rajongók vagy a sajtó spekulációira, de most egy olyan pletyka kapott lábra, amelyet szeretnénk helyére tenni. Biztosítani akarjuk rajongóinkat, hogy a Lucasfilm nem tervezi a Leia Organa hercegnőt játszó Carrie Fisher alakításának digitális létrehozását.

– fogalmazott a stúdió.

A tavaly decemberben bemutatott különálló Star Wars-filmben, a Zsivány Egyesben Carrie Fisher a CGI-technológia segítségével jelent meg pár pillanatra a filmvásznon fiatal Leia hercegnőként, és ezzel a módszerrel idézték fel a Moff Tarkint alakító néhai Peter Cushing játékát is.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top