+ Életmód

Nyáry Krisztián: A mellrákkal diagnosztizált betegek 1 százaléka férfi

Nyáry Krisztián

Nagy Ervin színész és Nyáry Krisztián íróval együtt kampányol az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület érdekében.

Egy főként nőket érintő betegség, a mellrák megelőzésére hívja fel a figyelmet Nagy Ervin és Nyáry Krisztián.  A páros nyolc másik férfivel együtt csatlakozott a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy több alapítvány munkáját is bemutassa. A mellrákszűrés fontossága mellett súlyos betegségekben szenvedő gyerekek gyógyítása, a környezetvédelem, életük utolsó szakaszában lévő betegek segítése, illetve a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása is szerepel a képviselt ügyek között.

nagy_ervinA Playboy Hero célja, hogy sikeres üzletemberek és hírességek párokat alkotva hívják fel a figyelmet fontos társadalmi ügyekre. A kezdeményezéshez csatlakozott idén Nagy Ervin színész is, aki Nyáry Krisztián íróval együtt kampányol az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület érdekében.

Szerintem a hírnév egyetlen értelme, hogy olyan ügyekre fókuszáljuk a társadalom figyelmét, amelyek mellett gyakran elmegyünk szó nélkül, miközben mások élete lehet a tét

– kezdte Nagy Ervin, aki nagyon szívesen állt egy elsősorban nőket érintő ügy mellé.

Nagy tisztelője vagyok a női nemnek és azt gondolom, hogy szűréssel rengeteg életet lehetne megmenteni. Ami különösen meglepett, hogy a mellrákkal diagnosztizált betegek egy százaléka férfi, így ez a mi ügyünk is

folytatta a színész, akitől Nyáry Krisztián vette át a szót.

A mellrák egy olyan betegség, amiben ma már nem szabadna meghalnia senkinek, jól gyógyítható, sőt, megelőzhető

mondta el az író.

A nagyszabású kampány lezárásaként 2016. december 3-án egy ünnepi gálaesten adományaikkal támogathatják majd a résztvevők az alapítványok munkáját. Addig is az olvasókon a sor, hogy eldöntsék, melyik szervezet kapja a közönségdíjat.

Szavazni az alábbi linken lehet: http://playboy.hu/hero/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top