+ Zene

Kórházba szállították Kanye Westet a botrányba fulladt koncert után

kanye west

Hétfő délután West lakcímére kihívták a Los Angeles-i rendőrséget a közrend megzavarása miatt.

Sürgősséggel kórházba szállították hétfőn Kanye West amerikai rappert, röviddel azután, hogy koncertszervező ügynöksége lemondta folyamatban lévő turnéjának hátralévő 21 koncertjét.

A TMZ celebportál értesülése szerint a 39 éves zenészt egy Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályán kezelik, állítólag kimerültség és súlyos alváshiány miatt.

Hétfő délután West lakcímére kihívták a Los Angeles-i rendőrséget a közrend megzavarása miatt. Egy rendőrségi szóvivő szerint a rendzavarás helyszínére sürgősen mentőt kellett hívni, és szükség volt a tűzoltóság beavatkozására is egy magánszemély esetében.

A többszörös Grammy-díjas énekes képviselői nem kommentálták az amúgy is kiszámíthatatlan viselkedésű Westtel kapcsolatos legújabb híreket.

Kanye West szombati sacramentói koncertje botrányba fulladt, miután az énekes másfél órát késett, majd egy ponton zavaros és összefüggéstelen beszédbe kezdett, amelyben Donald Trump megválasztott amerikai elnök mellett politizált és szidta zenésztársait, főleg Beyoncét, végül félbeszakította a fellépést.

Vasárnapi inglewoodi koncertjét három órával a kezdés előtt mondták le.

A Live Nation koncertszervező ügynökség hétfőn délelőtt bejelentette, hogy a Saint Pablo Tour teljes hátralévő szakaszát törlik, a jegyek árát visszatérítik.

Kanye West – Kim Kardashian valóságshow-sztár férje – augusztus vége óta mintegy negyven koncertet adott Kanadában és az Egyesült Államokban, a turné december 31-ig tartott volna.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top