+ művészet & politika

30 perces dührohamot kapott a színpadon Kanye West

Ez egy új világ. Az érzelmek számítanak. És te tudod, miért. A középnyugati államok lakói éreztek valamit, és most megmutatták neked, mit éreztek. Az érzelmek fontosak, tesó – mondta a 39 éves énekes Sacramentóban, az alul maradt amerikai elnökjelöltre utalva.

Visszakapják a jegyük árát azok a kaliforniai rajongók, akik félórával kevesebbet kaptak a hétvégi Kanye West-koncertből, mert a dühkitöréseiről ismert rapper hirtelen beszédbe kezdett, melyben Hillary Clintont és már hírességeket szidott, majd tíz perc után levonult a színpadról.

Ez egy új világ. Az érzelmek számítanak. És te tudod, miért. A középnyugati államok lakói éreztek valamit, és most megmutatták neked, mit éreztek. Az érzelmek fontosak, tesó

– mondta a 39 éves énekes Sacramentóban, az alul maradt amerikai elnökjelöltre utalva.

Dühödt beszédében zenésztársait sem kímélte a rapper, szidta többek között Beyoncét és Jay-Z-t, majd tíz perc beszéd után levonult a színpadról, pedig a koncert még fél órán át tartott volna – mesélték a rajongók, akik részt vettek a szombat esti eseményen.

A Sacramento Bee helyi lap szerint a szervező megígérte, hogy visszafizeti a belépőjegyek teljes árát. A kiszámíthatatlan rapper egy vasárnapra tervezett koncertjét minden indok nélkül lemondta.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top