+ Zene

Lajkó Félix a zeneileg tehetséges gyerekeket támogatja új lemezével

lajkó félix

Bár gyereklemezről van szó, Lajkó Félix az anyagot nem csak gyerekeknek szánja; hite szerint a versek csakúgy, mint a zene legalább annyira szólnak felnőtteknek is.

November utolsó hetében a Fonó gondozásában jelenik meg Lajkó Félix következő lemeze ’Neked’ címmel. Az albumon a művész Bartos Erika gyerekverseit zenésítette meg, amelyek Tintér Gabriella hangján kelnek életre a korongon. Noha gyereklemezről van szó, Lajkó Félix az anyagot nem csak gyerekeknek szánja; hite szerint a versek csakúgy, mint a zene legalább annyira szólnak felnőtteknek is. A lemez eladásából származó bevételt jótékony célra fordítják: a Vajdasági Tehetségsegítő Tanácsnak ajánlják fel ezzel támogatva a Vajdaságban élő kiemelkedő zenei tehetségű diákokat.

Lajkó Félix a közeljövőben több koncertet ad, amelyen különböző zenei arcait ismerhetjük meg:

November 26-án az Akváriumban játszik elektronikus projektje, előtte a Héttorony Fesztiválon a FOLK formációval lép fel nov 13-án Százhalombattán. December 10-én az Óbudai Művelődési Központban ad koncertet triójával.

Január 10-én a Zeneakadémián lép fel szólóban, majd február 14-én, Valentin napon a Müpában ad a Budafoki Dohnányi Zenekarral szimfonikus koncertet Szerenád Szimfonik címmel. Vezényel Hollerung Gábor.

Addig is egy kis citera:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top