+ Média

Ezt negyedszázada nem látta senki! – videó

… és 1991 augusztusában is csak maroknyi ember volt tanúja szokatlan eseménynek. Most, huszonöt év után előkerültek a VHS-felvételek…

A WESTMINSTER APU

Győrből jött, s mire rájuk került a sor, addigra egyikük, Pálmai Krisztián – valami utólag megfejthetetlen magánéleti konfliktus miatt stoppal – elindult haza. Így aztán a fellépés, még a szokásosnál is extrémebbre sikeredett. Éppen ezért nincsen értelme darabolni. Hallgassátok úgy, ahogy történt. (Legalább rajta vannak a rendőrök is, akik mindenáron valamiféle hivatalos engedélyt akartak kérni tőlem, a művelődési központtal kötött szerződés nem volt nekik elég.)

A KONCERT UTÁN

a városban kószáltunk a maradék zenészekkel, a papírbolt mellett, a Hunyadi-szobor közelében, a zöldségesnél – aki az dinnyéi miatt nem tudott bezárni – vettünk egy dinnyét, amit a Kiss János utca végén, a Gyöngyös patak hídján földhöz csaptunk, s jobb híján a markunkkal kikanalaztuk. Az éjszaka hátralevő részét az azóta megsemmisült meztelen szobor melletti játszótéren töltöttük. Aztán, az első hajnali vonattal elhúzott mindenki, aki nem kőszegi volt.

A következő oldalon ott az összes videó, amelyik nem került bele a cikkbe. Lapozz és tallózz!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top