A tüntetők legyőzték Bayer Zsoltot

boszormenyi-istvan

Hangzavarban kellett elmondania a friss lovagkeresztes Bayer Zsolt újságírónak Pécsett a kvótanépszavazásra buzdító beszédét, amelyet a Zsolnay Kulturális Negyedben tartott meg mintegy háromszáz ember előtt szombaton este a Baranya megyei Fidesz meghívására. A hallgatóságból állítólag megütöttek egy, a terembe bejutó tüntetőt – írja a bama.hu.

A tüntetést a Facebookon szervezték, a főszervezők közül Böszörményi István szobrászművészt kérdeztük az akcióról, aki a képen saját tervezésű plakátját emeli a magasba:

Két órán át doboltunk és kántáltunk, gyakorlatilag az egész nagygyűlés ideje alatt. Azt, hogy az érkező és távozó vendégeket, és a Bayert is a vészkijáraton kellett be- és kicsempészniük, egyértelműen győzelemként éltük meg. Magát a gyűlést, és Bayer meghívását szándékos provokációnak tekintem. Az, hogy a Zsolnay Kulturális Negyed vezetése lefeküdt a kormánypárt nyomásának és rendelkezésre bocsátotta a kulturális negyed színpadát, a kultúra elárulásának tekintem. A felelősök: a meghívásért Hoppál Péter, a Zsolnay Kulturális Negyed átengedéséért: Vincze Balázs. El fogjuk számoltatni őket. Itt az ideje, hogy a művészek visszafoglalják a politikusoktól a színpadot, visszafoglalják a Kulturális Negyedet. • András József Fazekas

  Nem valószínű, hogy legyőzték volna.

  Nagy lehet a gáz, ha a [email protected] “demokraták” így be vannak [email protected] egy népszavazástól.

  Ez mindent elmond a bolsevista magyar baloldal jelenlegi mentális állapotáról.

 • Rako

  és ezek a Soros szaros zsoldosai mernek beszélni szólás és véleménynnyilvánítási szabadságrl⁇⁇⁇
  Szerintük csak nekik van joguk a véleményüket tényekkén kijelentve megmondani. Mindenki másnak KuSSS‼‼
  Következő alkalommal az ő gyűlésüket kell ilyen módszerekkel ellehetetleníteni.

 • Zsolt Balogh

  Ilyen a libsi demokrácia másoknak kuss…

 • Hawkeye

  Már megint hazudtok. Unjuk ám nagyon….