+ Zene

Rengeteg élő zene új helyszínen: Budapest Music Expo

Több tízezer hangszert lehet kipróbálni.

A korábbi három helyett idén hat zenei színpadon zajlanak koncertek a Budapest Music Expón. Fellép többek közt a Magna Cum Laude, az Anna and the Barbies és a Cloud9+.

Az expót új helyszínen, a Hungexpo területén szervezi meg a Hangszeresek Országos Szövetsége (Hanosz) október 7-től 9-ig. Ezúttal is minden program ingyenesen látogatható – közölték a szervezők az MTI-vel.

A helyszínváltás oka az eddigi helyszín, a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ megszűnése. A zenei programok egy része a Hungexpón szabadtéren fog zajlani. A színpadok közül két bemutató és három koncertes színpad a csarnokok közötti passzázson kap helyet, további hármat az F csarnokban állítanak fel. Nyolc standon szintén együttesek váltják egymást.

A fellépők között lesz

Ferenczi György és a Rackajam, a Magna Cum Laude, a Konyha, a Maszkura és a Tücsökraj, a Gereben Zita Quintet, Takáts Eszter és Zenekara, a Belmondo, a Cloud9+, az Apey and the Pea, az Anna and the Barbies és a Magashegyi Underground, de a Punnany Massif tagjai is tartanak egy showcase koncertet.

Az expón – akárcsak az elmúlt években – több tízezer hangszert állítanak ki, ezeket ki is lehet próbálni. Itt tartják az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, ahol a mintegy ezer indulóból kiválasztott legjobb tizennyolc együttes méri össze tudását. A győztes egymillió forint értékben kap hangszert és hangtechnikai berendezést a Hanosztól, további egymillió forinttal jutalmazza a nyertest a Cseh Tamás Program.

Természetesen most is ingyenesen látogatható minden program!

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top