+ Film

Befejezték a Putyin-filmet, de még titkolják a bemutató időpontját

putyin

Oliver Stone amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer befejezte Vlagyimir Putyin orosz elnökről szóló dokumentumfilmje forgatását.

Oliver Stone amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer befejezte Vlagyimir Putyin orosz elnökről szóló dokumentumfilmje forgatását.

A film megjelenésének időpontja egyelőre nem ismert – mondta Igor Lopatenok producer a RIA Novosztyi hírügynökségnek.

Oliver Stone dokumentumfilmje nagyszerű és igen érdekes film. A forgatás befejeződött, most zajlanak az utómunkálatok. A megjelenés időpontja még titok, de a film biztosan érdekes lesz a közönség számára, különösen az Egyesült Államokban

– mondta Lopatenok.

Oliver Stone két évvel ezelőtt egy interjújában beszélt a filmtervéről. Nem nagyjátékfilmben gondolkodik, hanem interjút akart az orosz elnökkel.

Nem áll szándékunkban mozit forgatni Putyinról. Én sokkal inkább interjút szeretnék készíteni vele, mert ő olyan nézőpontot képvisel, amelyet az amerikaiak nem hallanak

– mondta Stone.A rendező az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos lehallgatásait kiszivárogtató és oroszországi száműzetésbe kényszerült Edward Snowdennel találkozott Moszkvában, hogy megbeszéljék a híressé vált informatikusról készülő politikai thriller, a The Snowden Files részleteit. Stone és producere, Moritz Borman korábban lehetőséget kapott Snowden orosz ügyvédje, Anatolij Kucserena Time of the Octopus című könyvének megfilmesítésére, és megszerezték a jogait egy másik, a kiszivárogtatóról szóló könyvnek is, amelyet a The Guardian című brit lap újságírója, Luke Harding írt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top