+ Zene

Drogárus nőt fogtak a Szigeten

A hétfő hajnalban elfogott F. Cs. 26 éves budapesti lakost a közelben található mobil vécében bonyolította le üzleteit. A rendőrök a nő ruházatának átvizsgálásakor 18 kábítószer-tartalmú tablettát találtak.

A rendezvény egyik szórakozóhelyének pultosaként drogot áruló nőt fogtak el a rendőrök a Sziget fesztiválon – közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a hétfő hajnalban elfogott F. Cs. 26 éves budapesti lakost a közelben található mobil vécében bonyolította le üzleteit. A rendőrök a nő ruházatának átvizsgálásakor 18 kábítószer-tartalmú tablettát találtak, majd foglaltak le. A drogkereskedőt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Emellett a fesztivál területén és környékén még négy embernél találtak kábítószert hétfőn. Három holland férfitól összesen 12 tablettát, egy spanyol állampolgártól 1,6 gramm növényi törmeléket foglaltak le; ellenük kábítószer-birtoklás vétsége miatt indult nyomozás. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható külföldieket előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top