+ Színház

Élet és halál közötti mezsgyén lépnek át a mágikus illuzionista showban

A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.

MAGIC NIGHT – Jön a nagy illuzionista show!

Szuperlátványos éjszakai illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

David Climent

David Climent

A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuperlátványos MAGIC NIGHT show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.

Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és több ezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában – ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t csak 18 éven felülieknek ajánlják. Az kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik: indulás 20.45-kor a Vigadó tér 5. kikötőjéből, 20.55 Batthyány tér (1), 21.10 Szent István park (3), érkezés 21.20-kor a Szabad Tér Színház saját kikötőjébe, előadás után 20 perccel ugyaninnen indulás vissza. A 6×6 Taxi kiemelt autói háztól házig szállítják a vendégeket, a kijutáshoz érdemes előre megrendelni a taxit a 06-1/666-6666-os számon, előadás után a szabad autók folyamatosan szállítják el a vendégeket a színpad bejárata előli diszpécser állomásról. A 26-os busz módosított útvonalán, az Árpád híd M és a Szabad Tér Színház bejárata között a BKK sűríti járatait az előadás előtt, a különjáratok 22.50 után a Nyugati pályaudvarig közlekednek, az Árpád híd irányába.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top