+ Színház

Figyelem! Forgalmirend-változás!

A BKK az előadások előtt továbbra is sűríti járatait a 26-os vonalán, az előadások után a menetrend szerinti és a színházi különjáratok is a színház bejáratától indulnak vissza ugyanezen az útvonalon, az Árpád híd irányába.

A Szabad Tér Színház tájékoztatja a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira látogató vendégeit, hogy a 2016. július 28-tól a Margitszigeten kezdődő csatornázási munkálatok miatt a 26-os buszok megváltozott (rövidített) útvonalon közlekednek: az Árpád híd metróállomástól az Árpád híd irányából közelítik meg a szigetet, a végállomás a Szabadtéri Színpad bejáratánál lesz. A szintén módosított útvonalon járó 226-os autóbuszok az Óbudai Sziget és az Árpád híd M között közlekednek, betérve a Margitszigetre is, egészen a Szabadtéri Színpadig.

A BKK az előadások előtt továbbra is sűríti járatait a 26-os vonalán, az előadások után a menetrend szerinti és a színházi különjáratok is a színház bejáratától indulnak vissza ugyanezen az útvonalon, az Árpád híd irányába. 22.50 előtt a különjáratok is csak az Árpád híd M-ig közlekednek, ennél későbbi időpontban a Nyugati pályaudvarig.

A kényelmesebb utazás érdekében a színház javasolja a 6×6 taxi előrendelését, továbbá a Vigadó tér, a Batthyány tér és a Szent István park kikötőiből induló MAHART színházi hajójárat igénybevételét, a még exkluzívabb élményért. A hajó közvetlenül a Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkezik, pár perces sétára az előadások helyszínétől, és innen indul vissza az előadás után. (Részletes menetrend és jegyinfók)

A Budapesti Nyári Fesztivál augusztus végéig várja a látogatókat látványos szuperprodukcióival, amelyek valódi attrakciót jelentenek a főváros kulturális kínálatában. A teltházas érdeklődéssorozat is ezt igazolja; a kiemelt sikerprodukciókra hetekkel előre elfogynak a belépők.

A Margitszigeten ezen a hétvégén operabemutatóval folytatódik a szezon: július 29-én és 31-én Verdi Otello című műve kerül színre sztárszereposztással: Desdemona szerepében Rost Andrea, világhírű szopránénekes varázsolja el a közönséget, Jagót Kálmándy Mihály bariton alakítja, míg a címszerepre Marc Heller amerikai tenor érkezik, aki először lép fel Magyarországon, a fesztivál meghívására. Vámos László nagysikerű, hagyományos rendezése utoljára lesz látható: péntek és vasárnap este 8 órától, az Operaház előadásában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top