+ Média

Mi történik ma Magyarországon, ha meleg zsidóként levelet írsz az ásotthalmi önkormányzatnak?

léderer andrás

Léderer András, a Helsinki Bizottság menekültügyi koordinátora levélben érdeklődött a mezőőrök működéséről. Hogy válaszként mit kapott, azt a FB-oldalán tette közzé.

Léderer András biztonságpolitikai szakértő, a Magyar Helsinki Bizottság menekültprogramjának koordinátora levélben érdeklődött a mezőőrök működéséről. Hogy válaszként mit kapott, azt a FB-oldalán tette közzé. A helyzet rosszabb, mint gondolnánk. Idézzük:

Néhány napja beadtam egy közérdekű adatigénylést Ásotthalom Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Toroczkai mezőőreinek működésével kapcsolatban. Válasz erre egyelőre nem érkezett, de a polgármester fontosnak tartotta kitenni a fényképemet, obligát zsidózás és buzizás kíséretében. Nem rólam van szó, félre ne értsétek, tényleg lepereg.

Hanem arról, hogy mit legitimál a kormány. Tranzittal, 8-kmrel, plakáttal. Hogy mi folyik a határon és azon túl, mezőőrséggel és minden mással. Hogy az ásotthalmi polgármester által életre hívott mezőőrség a magyar állam által nem védett menedékkérőkkel szemben mire lehet képes, ha ez zajlik egy magyar állampolgárral szemben.
Viktor Frankl szerint

az embertől mindent el lehet venni, csak egyet nem: azt a végső emberi szabadságjogot, mely szerint eldöntheti, hogyan álljon hozzá az adott körülményekhez.

Alább az elmúlt 8 órában a részemre küldött üzenetekből és hozzászólásokból válogatok.

“Szarhazi hazaarulo” “birosag elott leszel kivegezve te aljas fereg”
“Dogolj meg te mocsok.” “Te, a nemzetkozo bunozo Soros altal tamogatptt gerinctelen valami!” “Te szegyenteljes antimagyar! Takarodj MAgyarorszagrol!” “Buzi zsidó.” “Csak nem Lederer Gusztavne (Schwartz Maria) volt a felmenoje ennek a himringyonak, aki Kodelka hentest feldarabolta es a Dunaba dobta?” “Első transzportos” “Takarodjon a gazdáihoz júdásland-ba!” “Szar tetves gané!” “Van elég kakas toll? Ha nincs sürgősen behozni!”
“napi sáskajárás” “Ez, a buzisagaval kerkedo mocsok jajgat,sikoltozik az allitolagos embertelenul viselkedo Magyar hatarorizeti szervek ellen! Nincs aki pofan verje,szembe kopje,elvegye a kedvet egy eletre a fene nagy liberalizmusatol?” “Az az érzésem —talán igaz is (???) —, hogy marosvásárhelyi a fiatalember. Ha így igaz, akkor ismerem anyját (+), Esztert és apját Bandit is.” “Repedjen be az ánusza!!” “Egy undorító féreg a listán” “Megdöglesz zsidó” “Idegen ,betolakodo, orszagfoglalo muszlim gyilkosokat vedelmezo szarhazi.” “Te Léderer buzizsidó! Remélem nem kerülöd el a sorsodat!” “pedofil disznó!” “ezek a kunbélák, szamuelyk, pétergáborok és főleg körmösbauerek féreg fajtái!” “Az magadfajtak megkapjak, ami jar nekik, ne aggodj, te sem vagy kivetel.” “Csak egy pelda, Ceausescu es felesege kivegzese amit meg a tv is kozvetitett.” “Mocsok zsidó ,szarkeverő féreg” “Nem lehetne mar utkozben ezeket eltuntettni.” “Elég ránézni a fejére ennek a csótánynak.” “napi sáskajárás” “a szart is kiverem belőle!” “Megtalálom a gecit” “Agyonverni az ilyent” “Az ilyen mocskok retkek,rohadekok miatt fog meg Orban es bandaja lopni csalni,rabolni,korrumpalodni meg vagy 8 evig!
Az ilyen mocsok buzi,migrans vedok miatt vagyunk keptelenek eltakaritani a FIDESZ iszonyatos rablo bandajat.
Ez, a buzisagaval kerkedo mocsok jajgat,sikoltozik az allitolagos embertelenul viselkedo Magyar hatarorizeti szervek ellen!
Nincs aki pofan verje,szembe kopje,elvegye a kedvet egy eletre a fene nagy liberalizmusatol?”

Ebben élünk 2016-ban.

Lásd még:

4 hozzászólás

4 Comments

 1. András József Fazekas

  2016-07-23 - 04:00

  Meleg is, zsidó is, nagyon trendy …

  Ettől függetlenül felmerül a kérdés, miért hiszik azt egyesek, hogy pofátlanul mindent megtehetnek következmények nélkül, idegen pénzen, idegen érdekeket kiszolgálva, Magyarország ellen, Magyarországon.

  Senkinek nem kötelessége szó nélkül eltűrni azt a pofátlanságot, amit ezek az állítólagos jogvédő szerveztek művelnek Magyarországon.

  • László Pusztai

   2016-07-23 - 06:42

   Az nem merül fel, hogy miért nem kapott választ?
   Az nem merül fel hogy miféle gyűlölködő tahó tudatlan gazembereket nevelt ki a “fideszeszmus”?
   Az nem merül fel, hogy az álláspontok ütköztetését, az értelmes vitákat nyomatja el a kormány ezekkel az emberekkel?
   Miért is kell félni Magyarországon, ész ez kinek is jó?

   • András József Fazekas

    2016-07-23 - 11:34

    Nem írom le még egyszer.

    Ha nem érted, olvasd el újra és újra.

 2. Naki Vagyok

  2016-08-12 - 16:24

  Most mièrt ajvèkol? Zsidó? Igen. Saját maga hozta tudtára mindenkinek. Buzi? Igen! Büszkén hirdeti magáról. Akkor mi a qrva anyjáèrt hisztizik?

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top