+ Média

Akár halálos is lehet az új Pokémon-játék

pokémon

Az őrületes sebességgel terjedő Pokémon Go akár életveszélyes lehet – figyelmeztet minket a Szarajevói Magyar Nagykövetség.

Az őrületes sebességgel terjedő Pokémon Go akár életveszélyes lehet – figyelmeztet minket a Szarajevói Magyar Nagykövetség.

A kiterjesztett valóságon alapuló Pokémon-játék új fejezetet nyitott a videójátékok történetében – ezt már most tudjuk, holott alig pár nappal ezelőtt jelent meg a játék hivatalosan Magyarországon. A lehajtott fejjel mászkáló emberek Magyarországot is ellepték és már most sejthető, hogy ennek a játéknak komoly kulturális és gazdasági hatása lesz a világra. Azonban a játék használata egyáltalán nem veszélytelen, a játékba feledkezve ugyanis kockázatos helyzetekbe kerülhetünk.

A Szarajevói Magyar Nagykövetség facebook-oldalán ezt olvashattuk ma:

Felhívjuk a Bosznia-Hercegovinába látogató magyar állampolgárok figyelmét, hogy a POKEMON GO játék NEM veszi figyelembe az aknamezőket, ezért kérjük, hogy kitüntetett figyelemmel legyenek az aknamezőket jelző táblákra! Emellett sajnálatos módon a gyakori esőzések és földcsuszamlások miatt a jelzőtáblák/szalagok mozoghatnak, így egyáltalán nem javasoljuk, hogy lakatlan területre kövessék a játékot.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top