+ Képzőművészet

Holnap várható a Shiota-kiállítás 10 ezredik látogatója, aki értékes nyereményeket kap

Nem sokkal a szombati nyitás után, vagyis július 2-án délelőtt várható a tízezredik látogató Chiharu Shiota Emlékeső című kiállításán Szentendrén.

Nem sokkal a szombati nyitás után, vagyis július 2-án délelőtt várható a tízezredik látogató Chiharu Shiota Emlékeső című kiállításán Szentendrén.

A meditatív atmoszférájú, május közepén nyílt tárlatot eddig csaknem tízezren nézték meg a Kmetty Múzeumban és a Szentendrei Képtárban. A a legfrissebb adatok alapján holnap délelőtt várható a „jubileumi” látogató, aki értékes Shiota-ajándékcsomagot, valamint egy két fő részére szóló kétnapos hétvégét kap a Hotel Lyciumba, a szálloda felajánlásával.

Chiharu Shiota

Több mázsa, pontosan 21.353 darab kulcsot gyűjtöttek össze a Ferenczy Múzeumi Centrum felhívására kilenc nagyvárosban Shiota Csiharu kiállítására. A kulcsokat a képzőművész beépítette lélegzetelállító installációjába, amelyről Vándor Ágnes így írt:

Hihetetlenül finom, melegen ölelő energia tepert le a kiállító terem bejáratánál. A látvány egyedülálló: piros szálak gyönyörű fényekben tobzódó egymásba fonódása. Egy hatalmas univerzum, amelyben minden mindennel összefügg. A művészi intuíció által összebogozott szálak kiismerhetetlen rendszerét a kapcsolódási pontok végtelen sokfélesége tartja egyben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top