+ Film

Robert Redford bizonyítja, hogy létezik a halál utáni másvilág

robert redford

A The Discovery (A felfedezés) története egy évvel az után játszódik, hogy tudományos bizonyítást nyer a halál utáni másvilág létezése. Redford játssza a felfedezésért felelős tudóst.

Rooney Mara, Robert Redford és Jason Segel alakítja a The Discovery című film főszerepeit. A szerelmesfilm egy évvel az után játszódik, hogy tudományosan igazolják: van másvilág.

A film jogait a Netflix vásárolta meg. A produkció forgatókönyvét Charlie McDowell írta Justin Laderrel, és McDowell ül majd a rendezői székben is – értesült a The Hollywood Reporter.

A The Discovery (A felfedezés) története egy évvel az után játszódik, hogy tudományos bizonyítást nyer a halál utáni másvilág létezése. Redford játssza a felfedezésért felelős tudóst, Segel a fiát, Willt alakítja, Mara pedig egy tragikus múltú nő szerepében tűnik fel, akibe Will beleszeret.

Ted Sarandos, a Netflix tartalomszolgáltatásért felelős vezetője azt ígérte, hogy az internetes műsorszóró közönsége „szeretni fogja ezt a filmet”, mivel Charlie McDowell egészen eredeti világot teremt benne.

A produkció 2017-ben mutatkozik be a Netflix kínálatában és válogatott amerikai mozikban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top