+ High-tech

Lehallgatókészüléket találtak az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet irodájában

Erről maga az Eötvös Károly Közpolitikai intézet számolt be a Facebookon. A gyanút a neve elhallgatását kérő szakember állapította meg.

Erről maga az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet számolt be a Facebookon. A gyanút a neve elhallgatását kérő szakember állapította meg.

Az elmúlt napokban gyanúsnak tűnő készüléket találtunk az irodánkban, amely a távközlési vezetékeket, többek között a wifit fogta közre, a más funkciót ellátó kábel árnyékoló doboz helyett. A szerkezetet egy anonimitást kérő szakértővel megvizsgáltattuk, aki azt mondta, hogy szerinte olyan nehezen beszerezhető készülékről van szó, amely adattovábbításra alkalmas. Nem tudjuk, hogy a szerkezet kitől származik és hogyan került az irodánkba, mindenesetre biztosan állíthatjuk, hogy nincs senki előtt titkolnivalónk. Honlapunkon az összes tevékenységünkről, elkészült anyagainkról és gazdasági beszámolóinkról találsz információt.
(A baloldali képen lévő szerkezet az, amiről a posztban szó van, erre szurokszerű anyagot öntöttek, alatta különböző áramkörök találhatók. A jobboldali kép pedig azt ábrázolja, hogy hogyan kellene kinéznie egy kábel árnyékoló készüléknek.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top