+ Zene

Ma este búcsúzz el a Black Sabbath-tól!

Most itt a VÉG, minden idők legnagyobb metál bandája, a Black Sabbath búcsúzik. Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler lezárja a hihetetlen Black Sabbath történet utolsó kötetének utolsó fejezetét is.

Ez A VÉG kezdete. Közel öt évtizede mennydörgéssel és távoli harangzúgással indult, majd belekezdtek abba az irtózatos riffbe, amely megrengette a világot. A valaha volt legkeményebb rockhangzás csendült fel. Abban a pillanatban megszületett a Heavy Metal egy birmingham-i fiatal csapattól, akik éppen csak kinőttek a tinédzserkorból.

Most itt a VÉG, minden idők legnagyobb metál bandája, a Black Sabbath búcsúzik.  Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler lezárja a hihetetlen Black Sabbath történet utolsó kötetének utolsó fejezetét is.

A Black Sabbath búcsúturnéjának európai része Magyarországon indul ma este, a Budapest Arénában, az ígéretek szerint felülmúlva minden korábbi turnét egy új, hipnotikus erejű produkcióval!

De hogy ne akármilyen élménnyel búcsúztassuk, nem egy szokványos youtube-videót mutatunk nektek, hanem ezen az egyik legnagyobb kortárs francia író, Michel Houellebecq Black Sabbathra nyomja a pusztában:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top