+ Film

Film készül a magyar hardcore punk színtérről

Főiskolás hallgatók arra vállalkoztak, hogy filmen mutassák meg, milyen is a magyar hardcore és punk szcéna. A projekthez közösségi finanszírozással is gyűjtöttek pénzt.

Dokumentumfilm készül a magyar hardcore, punk szubkultúráról. Az alkotást a Metropolitan Egyetem filmes hallgatói forgatják, akiknek ez lesz a diplomamunkájuk.

Filmünk nemcsak a hardcore-ról szól, hanem olyan értékeket is előtérbe helyez, amik a szubkultúrához szorosan kapcsolódnak: a barátság, az összetartás, az előítéletek leküzdése, a pozitív és előremutató gondolkodás. Személyes történeteken keresztül mutatjuk be a szombathelyi és egri hardcore közösségek múltját és jelenét.

– írják a Hardcore Dokumentumfilm készítői. Az egyetem állja a felmerülő költségek egy részét, de a stábnak további tőkére is szüksége volt a film elkészítéséhez. Ehhez közösségi finanszírozással, az Indiegogon kalapoztak pénzt, ami mindössze egy hét alatt össze is gyűlt az adakozóknak köszönhetően. A filmmel kapcsolatos legújabb fejleményekről itt tájékozódhatsz, itt pedig egy kis kedvcsináló a készülő alkotáshoz:

Korábban írtuk:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top