+ Oktatás

Kiáltványt írt egy tanár a természettudományos oktatás megcsonkítása ellen

Felhívom mindazokat, akik munkájukhoz mind a mai napig használják a közoktatásban szerzett természettudományos ismereteiket, akik számára fontos a természettudományos műveltség ügye, hogy aláírásukkal fejezzék ki tiltakozásukat.

Felhívással fordulok az összes közoktatásban tanuló diákhoz és szüleikhez, természettudományos tárgyat tanító  kollégákhoz, az egyetemek fizika, kémia, biológia és földrajz szakos hallgatóihoz,  tanszékeik oktatóihoz, a Magyar Tudományos Akadémia teljes tagságához,  a környezetvédelemben, az iparban, a közgazdász, mérnök, orvos,  és egyéb munkakörökben dolgozó kollégákhoz!

Felhívom mindazokat, akik munkájukhoz mind a mai napig használják a közoktatásban szerzett természettudományos ismereteiket,  akik számára fontos a természettudományos műveltség ügye, hogy aláírásukkal fejezzék ki tiltakozásukat a középiskolai természettudományos oktatás tervezett megcsonkítása ellen!

A kerekasztal tárgyalások jelenlegi tervezetében a ma még szakközépiskolákban, 2016 szeptemberétől szakgimnáziumoknak nevezett intézményekben a természettudományos tárgyakat (biológia, kémia, fizika, földrajz) soha nem látott mértékben készülnek lecsökkenteni.

Jánosiné Czike Klára középiskolai tanár felhívását itt írhatod alá, lent pedig megoszthatod, hogy mindenkihez eljusson a híre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top