+ Irodalom

Ingyenes könyvcsere szolgáltatás indult Erdélyben

A könyvcsere oldal felhasználóinak száma mára meghaladta a 33 ezret és több mint 250 ezer könyv közül válogathatnak az érdeklődők.

Ingyenes könyvcsere oldalt indított Erdélyben a Rukkola Magyarország – közölte a vállalat kedden. A közlemény szerint a rukkola.ro internetes oldalon – hasonlóan a 2012-ben indult rukkola.hu portálhoz – papír alapú könyvek cserélhetnek gazdát. A felhasználók pontokat gyűjtve saját polcukról ajánlhatnak fel könyveket, a pontokért cserébe pedig más könyvei között közül válogathatnak ingyenesen. A könyvek átadása személyesen, postai úton vagy csereponton keresztül történik.

Az erdélyi oldal indításának oka, hogy a magyarországi könyvcsere oldalnak nagyon sok erdélyi felhasználója lett az elmúlt években, akik eddig rendszeres heti transzferrel oldották meg a könyvek szállítását a két ország között. Az erdélyi felhasználók könyvcseréjét három cserepont segíti. A rukkola.hu könyvcsere oldal felhasználóinak száma mára meghaladta a 33 ezret és több mint 250 ezer könyv közül válogathatnak az érdeklődők – áll a közleményben.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top