+ Film

Thrillerhez keres szereplőket a Saul fia rendezője

A Sunset (Naplemente) címet viselő film Budapesten játszódik az 1. világháború előtt, és egy fiatal nő fejlődéstörténetét állítja középpontba. Már Szlovákiában is elkezdődött a szereplőválogatás.

A Sunset (Naplemente) címet viselő film Budapesten játszódik az 1. világháború előtt, és egy fiatal nő fejlődéstörténetét állítja középpontba. Már Szlovákiában is elkezdődött a szereplőválogatás – írja az ujszo.com.

A szlovák szereplőválogatással Molnár Csabát és Prikler Mátyást bízta meg Nem Jeles László rendező. Három korkategóriában keresnek szereplőket: 17 és 27 év közötti nőket, 33 és 47 év közötti nőket, valamint 33 és 57 év közötti férfiakat.

Mivel az első világháború előtt Budapest lakossága nyelvi szempontból jóval kevésbé volt homogén közeg, mint manapság, egyáltalán nem zavaró, ha valaki akcentussal beszéli a magyart

– mondta Molnár Csaba.

Az első körben három, minél természetesebb körülmények között készült fotót kérnek (portré szemből, portré oldalról, egész alakos felvétel), vagy rövid bemutatkozó videót is lehet küldeni május 20-ig a következő e-mail-címre: sunsetcasting. sk@gmail.com. (A tárgyban a jelentkezők tüntessék fel a kategóriát.)

Sem a színészi végzettség, sem pedig a modellalkat nem feltétel, és a klasszikus szépség sem. Inkább érdekes, izgalmas arcokat keresnek, úgyhogy tényleg bárki bekerülhet a filmbe

– idézi Molnár Csaba szavait az ujszo.com, ahol további hasznos információkat találtok a castingról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top