+ Film

Joaquin Phoenixet meg fogják feszíteni?

Az Oscar-jelölt színész ebben az évben három filmben is részt vesz, ezek közül az egyik egy egy Mária Magdolnáról szóló alkotás lesz.

Joaquin Phoenix Jézust alakítja egy Mária Magdolnáról szóló filmben, amelynek főszerepét Rooney Mara játssza – értesült a Deadline.com hollywoodi hírportál.

Az Oscar-jelölt színész legutóbb Woody Allen Abszurd alak című filmjében tűnt fel a filmvásznon, idén azonban három filmet is forgat. A Maria Magdolna című drámát Garth Davis rendezi, aki korábban képzőművészként vált közismertté és reklámfilmjeivel aratott sikert. Az alkotás jövőre kerül a mozikba.

A színész Casey Afflecknek a mexikói forradalom idején játszódó, Far Bright Star című kalandfilmjében is főszerepet kapott. Következő filmje pedig egy western lesz, amelyet az Arany Pálma-díjas francia rendező, Jacques Audiard forgat angolul. A The Sisters Brothers az 1850-es években Oregonban játszódik. A forgatókönyv Patrick deWitt 2012-ben megjelent regénye nyomán készül. A westernben a két fivért, Elit és Charlie-t egy gyilkosságra bérelik fel. Phoenix oldalán John C. Reilly alakítja a másik fivért.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top