+ Film

Film készül Budapest lelkiismeretéről

A rendszerváltás körüli illúziók hozták létre, túlélt számos krízist, és ma erősebb, mint valaha. A civil társadalom ikonikus jelensége, és kísérletező, szabad média, máshol nem hallható zenékkel.

A Tilos Rádió Budapest lelkiismerete

– mondta Mezősi László.

A Közgáz Vizuális Brigád (KVB) dokumentumfilmet készít közösségi finanszírozással a Tilos Rádióról, ami idén lesz 25 éves.

A Tilos reklámoktól mentes közösségi rádió, amit a hallgatók és a műsorkészítők finanszíroznak. Társadalmi problémákra érzékeny, nyitott közéleti fórum, környezettudatos, kisebbségekre érzékeny bázis, demokratikus közösség. A rendszerváltás körüli illúziók hozták létre, túlélt számos krízist, és ma erősebb, mint valaha. A civil társadalom ikonikus jelensége, és kísérletező, szabad média, máshol nem hallható zenékkel.

Tilos 3

A KVB 1983-tól működő független filmkészítő műhely, mely ezzel a kampánnyal újfajta finanszírozási modellel kísérletezik. A társadalmi felelősségvállalásra apellál. Aki hozzájárul a film elkészítéséhez, az maga is részese lesz a közösségnek.

Tilos 2

A rendelkezésünkre álló archív felvételek restaurálásával ritka kordokumentum válik elérhetővé és kutathatóvá. De nem nosztalgiázni akarnak, hanem azt megmutatni, hogyan lehet tenni azért, hogy valami jobb legyen. Ehhez forgatnak majd egy csomó emberrel, aki részese ennek a sajátos történetnek.

Tilos 4

Számítanak rád is, a kis összegek is fontosak, és azzal is segítetek, ha minél több helyre eljuttatjátok ezt az üzenetet.

A kampány oldalát itt találjátok.

Tilos 1

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top