+ Irodalom

Itt nézheted online élőben a Versmaratont

Versmaraton 2016

Több mint 50 kortárs szerző, köztük Kukorelly Endre, Makkai Ádám, Lackfi János és Ágh István olvassa fel verseit tizenkét órán át a Magyar Rádió Márványtermében, az immár hatodik alkalommal megrendezett Versmaratonon.

A Versmaraton délelőtt 10 órakor kezdődött és este 10 óráig tart.

Lehet, hogy eleinte csak nekem nem sikerült normálisan betöltenem a mediaklikk oldalán a Versmaraton élő közvetítését, de tragikusan csúszott a hang, pontosabban visszhangozva, duplán hallottam az éppen aktuális felolvasót. Egy szóval, nézhetetlen volt az egész, de nagyon úgy tűnik, sikerült helyrehozni a hibát 11:15-re, mindenki örömére. Ma ugyanis több mint 50 kortárs szerző, köztük Kukorelly Endre, Makkai Ádám, Lackfi János és Ágh István olvassa fel verseit tizenkét órán át a Magyar Rádió Márványtermében, az immár hatodik alkalommal megrendezett Versmaratonon.

A költők Az év versei 2016 című antológiából olvasnak fel, akikkel a hagyományokhoz híven idén is rövid beszélgetést folytat a rádió egy-egy munkatársa. A felolvasók között lesz még többek között Térey János, Marno János, Falusi Márton, Rózsássy Barbara, Both Balázs, Turczi István, Simon Adri, Czigány György, Serfőző Simon és Mezey Katalin is.

A Versmaraton minden rendezvényén ingyenes a részvétel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top