+ Film

Luke Skywalker felbőszítette a Star Wars-rajongókat

mark hamill , star wars

Mark Hamill áprilisi tréfája a sorozat egyes rajongói szerint túl messzire ment, bár jó kérdés, hogy ők mégis mire számíthattak április elsején.

Mark Hamill áprilisi tréfája a sorozat egyes rajongói szerint túl messzire ment, bár jó kérdés, hogy ők mégis mire számíthattak április elsején.

Mark Hamill a twitteren írta, hogy hamarosan megosztja a készülő Star Wars-film forgatókönyvének egyik oldalát, amire engedélyt is kapott a rendezőtől – írja a DailyDot. A rajongók nagyon várták ezt a bizonyos képet, azonban a Star Wars-filmek Luky Skywalkere nem a legizgalmasabb oldalt osztotta meg, hanem csak a fedőborítót. Néhány rajongót ez kissé feldühített, de így április elsején azért számíthattak erre. A filmet egyébként éppen most forgatják, erről egy rövid videót lenn láthattok.

Az aktívan twitterező Mark Hamill célja volt az egymillió követő megszerzése is, ezért rajongói még egy külön címkét is kitaláltak (#hamillion). A Star Wars nyolcadik részének forgatókönyvét Rian Johnson írta és ő rendezi a filmet is, amelyet 2017. december 15-én fognak bemutatni a mozikban. A bemutatót eredetileg jövő nyárra tervezték, de a hetedik rész múlt év decemberi bemutatója jó ómennek bizonyult a Disneynek és a Lucasfilmnek, eddig 2,02 milliárd dollárt forgalmaztak a jegyeladásokból világszerte.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top