+ Film

Természetvédelmi szervezeteket támogatnak az Évszakok című film bevételéből

Évszakok

Az Évszakok Európa élővilágának változását mutatja be az elmúlt húszezer évben. A filmhez jótékonysági vetítéseket szerveznek.

Magyarországon április 14-én kerül a mozikba az Évszakok című nagyszabású természetfilm, amelynek premier előtti megtekintésével természetvédelmi programokat támogathatnak a nézők. Európa élővilágának változását mutatja be az elmúlt húszezer évben, a jégkorszak végétől napjainkig a Vándormadarak című filmet is jegyző, Oscar-díjra jelölt alkotópáros, Jacques Perrin és Jacques Cluzaud új munkája. Az Évszakokat a bemutatót megelőzően, április 6. és 13. között hat alkalommal vetítik le. Minden helyszín egy jótékonysági programot támogat, amelyekről a film előtt rövid bemutató előadásokat hallgathat meg a közönség – közölték a szervezők.

A jótékonysági vetítéseket a budapesti Puskin, a pécsi és a debreceni Apolló, a szegedi Belvárosi és a szombathelyi AGORA-Savaria moziban, valamint a kaposvári Szivárvány Kutúrpalotában tartják.

A bevételből a Budakeszi Vadasparkot, a WWF Ó-Dráva-rekonstrukcióját, a Kámoni Arborétumban egy gyerekeknek szánt élmény ösvény kialakítását, a WWF Tiszatarjáni programját és a Petesmalmi Vidrapark fejlesztését támogatja a film magyarországi forgalmazója.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top